Alt og ingenting

Stald rutine | Vinter edition

 

I det fleste steder i landet, har der de sidste par uger ligget sne. Nu er den så smeltet igen – i hvert fald her sydpå. Men mens der lå sne, fik M og mig filmet en lille stald rutine, så i kan se hvad vi laver, når vi er ude i stalden.

 

Så lav jer lige en kop varm kakao, te eller kaffe og en lille snack til kunne også være dejligt og læn jer tilbage og se med i videoen her ❤

 

 

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *