Alt og ingenting,  fjordhest

Fødselsdag, gaver og en dejlig dag

 

 

I går var det jo som sagt min fødselsdag og jeg fyldte 27 år. Det er ikke til at tro! Mig som troede at jeg ikke ville leve efter 2008 og dem gang var jeg 14 år og nu siger minn alder 27 år!

 

 

Da klokken slog 00.00

Men jeg havde en dejlig dag. Den 19. februar startede faktisk klokken 12 midt om natten.Vi sad nemlig på sofaen og da klokken slog 00.00 spillede M en fødselsdagssang for mig oppe på fjernsynet og sagde tillykke til mig. Det var så fint og så fik jeg min gave. Eller faktisk måtte jeg selv gætte mig til den. Han havde nemlig sendt en masse emails til mig. Sådan en helt masse små ad gangen .

 

 

Dm for fjordheste 

Men hvis det hele åbner op her til sommer, hvilket jeg håber at det gør, fordi i August skulle der være DM for fjordheste og det kunne jeg rigtig godt tænke mig at se. Så er det godt at M har givet mig “billetter” og en overnatning til det, Hvis det bliver til noget. Så jeg glæder mig rigtig meget. Det kommer til at blive så godt!

 

 

En tur ud i stalden 

Men efter vi vågnede senere den dag, var det egentligt meningen at vi skulle ud og handle ind, for at lave morgenmad, men vi lavede om i planerne, da min svigerfamilie havde skrevet og spurgt om de måtte komme forbi. Så derfor fik jeg gjort mig klar til at kunne tage ud i stalden. Ville gerne ud og havde nogle fødselsdagsbilleder med mig og Gitte. Så M og mig kørte lige ud for at køe noget morgenmad, som vi så kunne spise ude i stalden.

 

 

Første gang siden skaden 

Da vi kom derud var hestene blevet lukket ud og havde lige fået lidt wrap i deres trug, så derfor ordnede vi boksen og foder først. For første gang siden min ryg blev skadet, var det mig der mugede boksen, som jeg ellers plejer at gøre, mens M ordnede foder og wrap. Vi fik også hentet hesten ind og striglede Gitte og fik taget de billeder af hende og mig, mens de fik nogle gulerødder.

 

 

Hvorfor tog du ikke telefonen? 

Da vi havde fået lukket hestene ud igen og kørt hjem, havde jeg lige lidt tid for mig selv, inden M kom hjem, da han havde været ude og køre tur. Jeg havde dog ikke set at han havde ringet (flere gange), så han kom tidligere hjem. Men så blev han sendt ud for at købe noget kage til de gæster som ville komme forbi til kaffe, mens jeg fik ordnet stuen og dækket bord.

 

 

Giver du en kop kaffe? 

min svigerfamilie kom forbi og havde en gave med til mig, men åbnede faktisk først den til sidst. Men vi fik de kager som M havde købt og lidt kaffe (med mælk) og en god snak om Gitte og om M som er blevet lidt af en hestepige. Det tror jeg hans familie synes er ret sjovt. Vi fik os også en god snak om det at flytte, da jeg skal til at flytte ind hos M nu her. Deres gave til mig var en rigtig flot termodragt i grøn. Den var rigtig flot og jeg blev så glad. Desværre var den lidt for lille, så den skal byttes.

 

 

Great minds think allike

Men da de var taget afsted igen, fik jeg pakket nogle ting og så kørte vi hjem til mine forældre, hvor jeg skal blive i nogle dage. Flere af mine søstre er hjemme hos mine forældre, så derfor har jeg lige nogle dage sammen med dem, mens de er her. Men min søster (hende jeg deler min fødselsdag med 😉) havde bestilt mad, som vi fik hentet og spist. Vi havde en rigtig hyggelig aften, hvor jeg selvfølgelig også fik gaver. Min søster og mig havde faktisk købt gaver fra den samme butik, der handler med bæredygtige ting.

 

 

Så ja havde en virkelig god fødselsdag og en dejlig dag bare sådan generelt. Fik også lykkeønskninger fra forskellige folk, så det var jo også rigtig dejligt, så tak til dem der enten skrev eller ringede ❤

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *