Alt og ingenting

Dårlig ryg og oversvømmelse i boksen

 

Hey what’s up? Det her indlæg er lidt gammelt (lidt over en uge) men jeg synes stadig at det skulle ud på bloggen).

 

Helt alene 

I  sidste onsdags vågnede jeg jo helt selv inde i sengen, da M lå ude på sofaen. Liiidt kedeligt synes jeg, da jeg altid synes det er så rart når han ligger ved siden af mig og bobler videre mens jeg står op. Da jeg skulle sætte mig op, plejede jeg altid at rulle ud til kanten og langsomt med mange smerter, at kunne sætte mig op, siden min ryg jo er skadet. Men onsdag morgen (og torsdag) kunne jeg sætte mig op uden at have helt vildt mange smerter. Nu kan jeg sætte mig op normalt men med lidt smerter.

 

Der var oversvømmelse 

Men i sidste onsdags jeg hev min dyne med ud på sofaen og vækkede M, som gik ind  i soveværelset og sov videre, mens jeg sad og var på computeren på studiet. Staldejeren som lukker hestene ud om morgenen, skrev så at vandkopperne var blevet oversvømmet. Så det måtte vi lige se på når vi kom ud i stalden. Så M kørte en tur, mens jeg fik lidt rester fra aftenen før til frokost og jeg fik gjort mig klar til at tage i stalden.

 

 

Hønsefødder, gulerødder, Hans han er en svane 

Vi skulle egentligt ud til stalden først, men vi skulle også lige ud og købe foder til Gitte. Jeg kan jo godt lide at Gitte har lidt lækkert i krybben, til når de kommer ind, samt for at give en lille godbid. Derfor købte jeg udover Gitte’s foder, også en sæk gulerødder. Jeg fik M til at løfte de sække, da jeg jo har ondt i ryggen og derfor var det nok ikke så smart hvis jeg løftede tunge ting og man må sige at en 15 kg foder og en sæk gulerødder er tunge ting.

 

 

Hvor mange poser skal vi bruge?

Så da vi var færdige der, kørte vi ud i stalden. Ca. halvdelen af bunden var helt gennemblødt, mens det sidste var sådan set okay fint. Så derfor blev vi nød til at tage halvdelen af bunden ud, for at komme nyt i. M var lidt sur over det. Eller sur er nok ikke det, men man kunne godt mærke at han var irriteret over det, hvilket jeg sagtens kan forstå, men sådan er det jo at have hest. Der kommer jo uforudsete ting. Så M gik meget op i hvor mange poser træpiller vi skulle bruge.

 

 

Kunne ikke lave så meget 

Så gik arbejdet egentligt bare i gang med at fjerne det meste af den gamle bund og komme nyt i. På grund af ryggen ville jeg ikke lave så meget. Eller jeg kunne ikke lave så meget, så fyldte nogle små skovlfulde og gik ud med trillebøren der kun var halvt fuld, så jeg ligesom også kunne holdes i gang. Jeg fik også ordnet nogle andre ting, som af tage en plastikasse ind fra bilen af, til gulerødderne og sætte mærkater på.

 

 

Huske pauser! 

Så mens træpillerne blev opblødt, fik M hentet foderet og gulerødderne ind og kommet det i kassen osv. Så vi fik ordnet det hele og holdt lidt pauser ind i mellem, for lige at passe på os selv, da M heller ikke har den bedste ryg. Så mens M ordnede boksen, fik jeg lavet foder til Gitte, så det var klar til når vi skulle lukke heste ind. Men der var stadig tre timer til det, så vi kørte egentligt bare hjem. Jeg er gået i gang med at se ‘Vikings’ igen. Så den så jeg lidt af, inden vi skulle afsted igen. Sad igen med den her varmeting på ryggen og lavede øvelser.

 

 

Uhhh hvor rart! 

Da vi kom ud i stalden igen fik vi lige lukket hestene ind. De ville meget gerne ind, så de fik deres foder og så ventede vi på at Gitte var blevet færdig med at spise. Jeg har lavet sådan en slags solariedækken, som jeg lige prøvede på hende. Det tror jeg hun synes var meget rart. Havde dog ikke særlig meget varme på, så hun lige kunne vænne sig til det. Fik fejet staldgangen og lagt de sidste ting på plads, inden vi kørte hjemad igen.

 

 

Her fik vi aftensmad og så fik jeg redigeret min video med vores staldrutine færdig, som også ligger ude på bloggen nu, samt youtube hvis man vil se den der.  hvis i vil se den på bloggen, så kan i se den lige her

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *