undringsrunde

Er jeg god nok?

Okay så jeg er lidt en klovn.. Har skrevet et indlæg og ikke udgivet det.. *rysten på hovedet*, men her kommer det i hvert fald

Kampen

Noget jeg altid har kæmpet med er dårligt selvværd. Jeg har nærmest altid fået at vide at jeg ikke var god nok. Af såkaldte venner, klasse kammerater, en daværende kæreste, lærere og mit hoved. Min selvtillid har ikke altid været så god. Den er blevet bedre end hvad den bare var for 1 1/2 år siden, da jeg mødte ham den voldelige fyr (læs her og her).

Er jeg god nok?

Helt fra jeg har været helt lille, har jeg jo som sagt altid blevet set ned på og dermed også altid haft følelsen af ‘er jeg god nok?’. Det er altid det spørgsmål, jeg har spurgt mig selv og de fleste gange svaret nej til det. Det er svært når man altid har den der “nej” følelse inde i kroppen og hovedet, for det gør det rigtig svært at leve og dermed også leve livet. Vi vil alle sammen gerne være glade hele tiden og det er også det portrætterer på de sociale medier.

Sociale medier

Men problemet med sociale medier, er jo at vi netop ikke viser den sande virkelighed. Når vi ligger billeder af os selv ud, så vælger vi det pæneste billede, hvor alt bare spiller og man måske lige lægger et filter på og facetuner det lidt. Jeg er også skyldig i at lægge billeder ud, hvor jeg lægger et filter på, for det ser jo lidt flottere ud ikke?! Men som regel har jeg en tekst nede under, som viser hvordan det fx går, så på den måde, viser jeg min sandhed.

50 til 1

Vi lægger også det pæne billede af hos og hesten, for igen man vil jo gerne se flot ud, men problemet er bare at arbejde når der skal tages billeder, er svært så der skal nok 50 billeder til et flot billede. Men igen – vi vil jo gerne vise os fra den pæneste side. Men også når man ikke lige viser “grim” ridning, som vi alle kommer til i små øjeblikke. Det gør Gran Prix rytter også, for det gør alle. Os mennesker er ikke så perfekte som vi viser os til at være.

Hun er perfekt

Man kan så sige, at netop fordi vi ikke viser os fra den “rigtige” side af, kan lægge et enormt press på andre, fordi ‘hun er jo så perfekt. så skal jeg også være det’. Det er netop det jeg mener der gør at vi stiller os selv det dumme spørgsmål ‘er jeg god nok?’. ‘Er jeg god nok til at være her?’. ‘Er jeg god nok til at se sådan ud?’. Dertil kan jeg så svare at selvfølgelig er du god nok! selvfølgelig er du god nok til det du gør, for du er fantastisk til det du gør, netop at være dig! Vi er alle sammen gode og endda fantastiske, til netop at være os!

WE ARE AWESOME!

Vi skal ikke gemme os selv væk, fordi at vi ikke er “gode nok”. WE ARE AWESOME! (det burde stå på en t-shirt.. Merch! 😉 ). Glem aldrig det! Glem aldrig at være dig selv og vis dig fra dine sider af; om de er mærkelige eller ej, så er de en del af dig! Så hvis du er en totalt nørd til skak, eller hvis du er en totalt nørd til hesteavl og stamtavler, så vis det! For det er en del af dig!

…..

må ærlig indrømme at jeg havde det lidt dårligt med mig selv, men jeg fik det bedre af at skrive dette indlæg.. Ren terapi for sjælen  <3

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Sammen har vi deltaget i PEEK konkurrencen, hvor vi i 2022 blev udtaget som en af de 10 finalister. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med hende ❤ Tak fordi i følger med ❤