Uncategorized

Hvordan jeg fik mit positive mindset – den psykisk voldelige fyr part 2

** ADVARSEL LANGT, MEN VIGTIGT INDLÆG!**

hvis i ikke har læst part 1, så læs det her

I dag fortsætter vi hvor vi slap fra sidste gang. Sidst havde jeg lige sluttet det med den voldige fyr.

Hvem er jeg?

Da jeg endelig sluttede det med ham, havde jeg fuldstændig mistet mig selv. Jeg vidste ikke rigtigt hvem jeg var og hvad jeg stod for. Hvilke meninger havde jeg? Hvem kunne jeg stole på? Det værste som jeg har været ude for er, at miste sig selv! Det ikke at vide hvem man er, er fuldstændstig forfærdeligt!

Ny by

Da jeg havde søgt ind som design teknolog i forskellige byer, kom jeg ind i Sønderborg, hvilket også var det sted som jeg helst ville hen. Så en måned efter at jeg brød med ham fyren, flyttede jeg til Sønderborg og begyndte på studiet. Det var ekstremt hårdt, fordi ikke nok med at jeg var et nyt sted, hvor jeg ikke kendte nogle, eller byen og skulle studere, så skulle jeg også håndtere og finde mig selv igen.

Et bedre menneske

Det er nok her hvor jeg tænkte at jeg ville være et bedre menneske og meget mere positv end jeg var før, men det var faktisk ikke der hvor jeg sådan helt udførte denne her positvitet. Jeg vidste nok ikke helt hvordan jeg gjorde det, men det skulle jeg nok lære senere hen.

Ny fyr

Jeg begyndte at skrive med en ny fyr, som jeg også så  et par gange. Fordi jeg ikke vidste hvem jeg var, vidste jeg heller ikke hvordan jeg skulle opføre mig. jeg har aldrig været denne her type som skriver en masse hjerter og kyssesmilyer og sådan nogle ting, men det gjorde jeg, fordi jeg ikke vidste hvem jeg var. Fyren her gjorde det samme, indtil en dag hvor han var mere kold i det. Jeg spurgte om der var noget galt. Det var der ikke, indtil jeg måtte tvinge det ud af ham, at han ikke helt vidste hvordan han følte. Vi så og snakkede med hinanden stadigvæk.

Kold

Sidste nytår hentede ham mig ved mine forældre, så vi kunne ses. Jeg skulle med toget næste dag – altså nytårsdag, fordi jeg skulle op til min søster i Århus, sammen med nogle af mine andre søstre. Han var rigtig sød egentligt, men da jeg skulle med toget fra Kolding næste dag, kan jeg huske at jeg sad i bilen og kiggede på ham og så fik jeg bare denne her fornemmelse af, at han ville slutte det. Da jeg skrev til ham, virkede han meget kold igen og så kunne jeg jo egentligt godt se hvor det ville føre hen..

“The breakup”

To dage senere skrev han til mig på facebook (at han ikke en gang havde enough balls til at ringe til mig…) og skrev at vi ikke skulle ses mere. Jeg blev enormt ked af det, men der gik et par dage og så var jeg ovre det igen. Så, så betydelig havde han nok ikke været. Når jeg ser tilbage på det, kan jeg godt se at vi slet ikke passede sammen. Vi havde nærmest ingenting tilfælles, så alt i alt så var det fint nok.

Jeg fik nok!

Senere i januar fik jeg nok! Jeg ville ikke finde mig i tingene mere! I december havde jeg læst til eksamen. Det var en gruppe eksamen, men der var (for mig og også nogle af de andre) 1 person som ødelagde det. Alt hvad jeg gjorde var ikke godt nok ifølge denne her person. Jeg så de samme grimme ting ved den person, som jeg gjorde ved ham fyren fra sidste indlæg). Jeg havde også fornemmelsen af, at denne her person ville styre mig. Det ville jeg ikke finde mig i!

Blåt hår

Så da vi havde været til eksamen i januar, sagde jeg “fuck det” nu gør jeg som det passer mig, så jeg farvede mit hår blåt. Det er så her hvor den positive indstilling kommer ind. Fordi jeg sagde stop, blev jeg også mere glad, fordi jeg endelig fandt mig selv. Jeg fandt ud af hvem jeg var, er og ville være! Jeg vil gerne hjælpe andre med at have en positiv indstilling, fordi jeg selv ved hvor vigtigt det er.

Min dejlige kæreste

Men vi stopper ikke der, for i April mødte jeg min søde og dejlige kæreste. Han gør mig virkelig glad og gør mig til et modigere menneske.  Jeg fik gemt mig selv væk igen, men har som skrevet før, endeligt fundet ud af hvem jeg er og hvem jeg vil være. Det er super dejligt når man endelig finder ud af det, samt finder ud af hvilke mennesker man vil have i sit liv.

“Du var også kun er væddemål”

Men (hvorfor kommer der altid et men?) For nogle uger siden, unblokerede ham fyren som det hele startede med, mig på instagram, og skrev til mig (i kan se billederne på min instagram og øverst oppe) om jeg stadig var sur. Jeg svarede noget med at han stadig er et røvhul (og det er han, læs nu hvorfor) og dertil skriver han og jeg citerer ” haha du er tydeligvis ikke kommet videre. det var dog sørgeligt men ja.. Du var os bare et væddemål den gang”. Det der er sørgeligt er at han virkelig tror at jeg ikke er kommet videre! Jeg har det bedre end jeg nogensinde har haft det! Det er også sørgeligt at han, vil jeg sige, ikke er kommet videre selv. Det med væddemålet, er noget som han tror at det er det værste man kan sige til en pige, hvilket det slet ikke er btw!

Ikke kommet videre

Det passer med at da han skrev, havde jeg lagt et billede ud med hvor jeg skrev at jeg havde det dårligt rent psykisk. Så mit gæt er, at han har set mit billede (tydeligvis er han ikke kommet videre…) og han dermed har set sig en chance, for at ødelægge det hele igen. Men NEJ!  Han skal ikke tilbage til mit liv igen! Han er et kapitel som er overstået og lukket.

Manden er psykopat!

Men det er så typisk ham at gøre sådan noget pis! For det er virkelig pis! Manden er jo for f**den psykopat (og som tydeligvis ikke har noget liv haha LOL 😀 Jeg havde det dårligt ja, men Jeg føler at jeg fik overtaget situationen. Han skrev yderligere at jeg skulle hilse min mor, ellers ville han gøre det, når han så hende. Jeg har det bare sådan lidt, honey, min mor vil slet ikke i nærheden af dig haha! Havde seriøst grineflip i en time efter det!

 

Men jeg har det bedst muligt lige nu! Jeg har en god familie, søde venner, en dejlig kæreste med en super rar familie også. LIFE IS GREAT! <3

Ha’ det super godt alle sammen <3

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤