gode råd

junglen af hestefoder gjort nemt – foderhandlen.dk

For godt til at være sandt?

Hvad siger i til hvis jeg nu siger at i kan købe billigt heste foder  og tilskudsprodukter over nettet, med foder lavet præcis til din hest’s behov, om det er til avl eller ridesport, eller måske noget helt tredje, med gratis fragt og levering lige til døren? Arjjj det er for godt til at være sandt! Men nej det er det ikke! Lad mig fortælle jer lidt om foderhandlen.dk

Foderhandlen.dk

Vi ved alle sammen godt at foder er en jungle at finde rundt i selv og så er det dyrt! Og når man så finder det rigtige foder, skal man selv køre hen til butikken og løfte de mange fodersække selv (og hvis man har flere end en eller to heste, så er det eddemanme meget foder som skal bæres!). Men nu er der en hjemmeside der gør det hele for dig! Det eneste i skal gøre er at gå ind på: https://foderhandlen.dk/ eller trykke her for at komme til siden. Her kan i se det forskellige foder som de har, samt tilskudsprodukter, vitaminer og olier. Det er super smart! Der er som sagt gratis fragt.

Skandinavisk = enkelt

Hvis vi nu tager et kig på siden, så kan jeg godt lide at den er overskuelig! Der står om det er foder man leder efter, eller på mineraler eller noget helt tredje. Når man så går ind på ‘foder’, så kommer man igen ind på en side som er meget overskuelig.  Det er meget enkelt opbygget på siden, hvilket er meget skandinavisk (tag det fra en som har læst design som uddannelse). Den skandinaviske måde at sætte ting op på og selve design er meget enkelt, hvilket er noget som jeg rigtigt godt kan lide, da det så er nemt at bruge! Man skal ikke igennem alle mulige “genveje”. Her kan du bare gå ind på det du leder efter og BANG, så har du det!

Vitalmix classic

Men hvad er der så af forskelligt hestefoder? Jo hvis vi nu går ind under fanen ‘foder’, kan vi gå ind på det første og det bedste, som er ‘Vitalmix classic’. Du får 20 kg for 180 kroner. Vi kan også se at det er müsli med hydrotermisk behandlet korn, som byg og majs. Vi kan se at det gavner hestens fordøjelse og som sikrer fiberindholdet, da det indeholder pektinholdige græsser. Men hvilke heste kan det så bruges til? Ja hvis du fx har en stor hestebestand, eller har en sportshest, eller heste med øget behov for yderligere energi og heste i træning. Så ret meget, hvis i spørger mig!

“Hvor meget skal en hest have?”

Vi kan se hvilke slags foder ‘Vitalmix classic’ indeholder som sagt, byg og majs, men fx. også melasse, æblerester, havreklid samt en masse andre ting! Det jeg også synes er smart, er at man kan se hvor meget foder de skal have dagligt af fx. ‘Vitalmix classic’. Hvis du nu har en stor hest, skal den have op til 3 kg om dagen og små heste og ponyer, skal have op til 2 kg. Men ikke nok med at man kan se hvor meget de skal have, så står der også en lille sidenote med, at allerede op fra 2,5 kg, er mineral og vitamin indholdet dækket.

God viden omkring produkter

Det jeg også godt kan lide omkring foderhandlen.dk er, at der er en stor viden og dermed også interesse omkring foder til heste. Der kan om produkterne præcis fortælles om hvilken virkning de har og brug af produkterne.

Levering lige til døren

Men det var lige et lille kig på Foderhandlen.dk. Jeg kunne snakke meget mere om det (måske man skulle lave en video omkring det?) da jeg synes det er virkelig fedt, at man kan få foder der ikke koster det hvide ud af stråhatten, samt gratis fragt og levering lige til døren, om det er hjemme hos dig selv, eller ud til stalden. Det er da virkelig smart!

Så hvis i vil have godt foder, med levering og gratis fragt, så gå ind på foderhandlen.dk eller tryk her

 

 

 

 

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤