Blev 2018 min bitch?

Hvis man læser min gamle blog (bittensworld) så ville man kunne læse at jeg havde skrevet et indlæg om at jeg ville gøre 2018 til min “bitch”.

Heartbroken

Men starten af 2018 var ikke god for mig. En fyr endte det med mig og jeg blev enormt ked af det, men alt i alt var det fint nok, for vi passede ikke sammen på en rigtige måde. Jeg var til eksamen, som egentligt gik okay, men fik ikke den bedste karakter. Jeg var på studietur i Milano, som egentligt var fin nok, men der skete bare nogle ting som ikke helt var som det skulle være. Jeg fik en nedtur og gik ind i en desppresiv periode. Presset fra december måned af fra en person, som overhovedet ikke er pædagogisk anlagt og virkelig skal lære hvordan man behandler sine med mennesker med respekt! Jeg stoppede på min “drømmeuddannelse” (læs her) men jo mere jeg ser billeder og snaps af det som de laver nu, jo mere sikker er jeg på mit valg og valget om at det ikke er min drøm.

Jeg mødte min kæreste

Men i april vendte det. Jeg mødte min dejlige kæreste. Vi mødtes faktisk på tinder og på vores første date var vi på McD (mest fordi jeg virkelig cravede en Mcfeast) og her sad vi i hjørnet af rummet og så sad vi der i næsten 4 timer! Det er godt nok det længste som jeg har været på McD på nogensinde! Han er virkelig den sødeste og rareste og behandler mig godt <3

Moster for første gang

2018 er også året hvor jeg blev moster for første gang. Det var og er virkelig stort for mig! Gode ting kom til mig i den periode. Men ikke nok med at det var stort for mig, så tror jeg at det var endnu større for mine forældre, da det var noget de havde glædet sig længe til. Så derfor siger vi alle velkommen til min søde og dejligste niece.

Festen og svigerne

D. 1. Juni mødte jeg min kærestes mor, 2 af hans kammerater og kollegaer til en fest, hos to af hans kollegaer. Det var en meget hyggelig fest. Blev ikke fuld, lidt snaldret måske, men jeg havde hovedpine hele aftenen. Det var lige da tørken begyndte. Nogle uger/en måned (kan ikke helt huske det) senere mødte jeg hans familie, som alle sammen er så søde og har taget så godt imod mig. Jeg var rigtig stille, men man skal jo også lige se folk an jo 😉

 

Ferie i Sverige

Så blev det sommerferie og jeg tog hjem til mine forældre en uge inden at jeg skulle afsted på ferie til Sverige. Jeg nåede at komme ud til hestene, lave vlogs samt også at se min lille niece for første gang. Så var det endeligt tid til at tage på ferie. Min familie og jeg skulle to uger til Sverige. Først en uge i et lille sommerhus, så i et andet større sommerhus længere væk (se vlogs her og her). Den første uge gik godt. Vi boede tæt på stranden, hvilket var virkelig fedt, da det var tørke og rigtigt varmt. Vi besøgte også min søster og hendes familie.

Var ude for en ulykke

Så skulle vi afsted mod det andet sommerhus. Det gik fint og vi tog også lige et smut i en elgesafaripark, hvilket var rigtigt hyggeligt. Men midt i ugen, fik jeg en besked. Fordi min telefon er, ja undskyld sproget, den er lort! Så kunne jeg ikke helt se den første besked. Men det var fordi min søde og dejlige kæreste havde været ude for en ulykke (kan man vist godt sige) og brækket ryggen. Jeg blev enormt chokeret, for det er ikke lige det som man regner med sker – og især ikke når man sidder i Sverige, langt væk fra personen.

Brækket ryg

Men han overlevede og fik korset på. Mange tror at når du brækker ryggen, er du færdig. At du ikke kan gå og at man på en eller anden måde bliver en “grøntsag”, men det er ikke sandt! I hvert fald ikke med ham. Ja jeg vil nok sige at han ændrede sig lidt og blev meget mere sur og tvær, men det er vel forståeligt nok, når man har brækket ryggen og har ondt. De første to måneder var rigtig svære for mig (og ikke mindst for ham!). Han var som sagt meget  sur hele tiden og jeg var nærmest altid nervøs, når jeg skulle hen til ham, for jeg tænkte altid ‘hvad får jeg nu skyld for’.Ej nu maler jeg også fanden på væggen, det er slet ikke meningen, men min pointe er bare, at når personer har ondt, så bliver de mere sure, hvilket selvfølgeligt er klart, fordi de har ondt. Men alt er okay nu!

Dåb og velsignelse

I 2018 var jeg også til min kærestes nieces dåb, som var rigtigt hyggelig. Bare en lille fest, med en flok gode mennesker. Så var jeg også til min nieces velsignelse. Det var stik modsat. Mange mennesker og stort sted (ikke at det ikke var hyggeligt, men manglede lige som en person, som havde brækket ryggen jo, og derfor ikke kunne komme med). Begge ting var gode, på hver sin måde.

Mødte min familie

Så mødte min kæreste også min ældste søster, hendes kæreste og min niece for første gang, en gang i november, til frokost. Maden var lige det som min kæreste havde håbet på. En slags tidlig julefokost agtigt. Jeg fik også lov til at lege med min niece (jeg er et stort legebarn 😀 ) og havde en super hyggelig dag :).

Risengrød hos svigerne

Så springer vi frem til d. 23. december hvor jeg var hjemme hos svigerne for at spise risengrød og spille spil. Det var en super hyggeligt. Jeg fandt også ud af, hvem der går meget op i spil (der i blandt en kæreste 😀 ) jeg tog bussen hjem til min egen familie senere. Da jeg kom hjem til mine forældre, havde de pyntet juletræet og vi lavede konfekt, som vi altid plejer at lave d. 23. December.

Juleaften og julefrokost

Så blev det juleaften. Havde en hyggelig aften med god mad, dansen om juletræet, spillen på min søsters ukulele (så meget at jeg selv har købt en nu!), og en masse gode julegaver! Den 25. kom min ældste storesøster og hendes familie, fordi de skulle hente en nøgle til mine forældres sommerhus. SÅ vi fik aftensmad og danset en hel masse rundt om juletræet. D. 26. holde mine forældre julefrokost sammen med alle mine søstre, søsters familie, min kæreste og min faster og hendes kæreste.  Det var super hyggeligt, hvor vi også fik danset omkring juletræet, givet og fået gaver og holdt pakkeleg.

Sommerhus med kæresten

d. 28. tog jeg i sommerhus sammen med min kæreste, nogle af hans kammerater og en af kammeraters kæreste. Det var super hyggeligt. Vi holde nytår i sommerhuset, spillede minigolf (jeg kom på 2. pladsen), gik en tur og var i badeland – eller det ville så sige at jeg kun var der 1 gang fordi jeg havde glemt mit badetøj, så blev nød til at købe en badedragt i den butik feriestedet havde. Så skulle jeg også have ordnet noget, som jeg alligevel ikke kunne bruge til noget. Så lille Bitten var sur. Men alt i alt var det nogle hyggelige dage i sommerhuset

Nu skriver vi jo 2019 i kaldeneren, så hvad der mon kommer i 2019 – bliver det også et godt år, som 2018 blev?