Alt og ingenting

Verdens stolteste kæreste!

Jeg havde egentligt skrevet et andet indlæg, men eftersom der er sket nye ting, så føler jeg ikke længere at det gamle indlæg passer, så derfor skriver jeg et nyt og bedre indlæg.

 

Ikke set min familie 

Men det, det i dag skal handle om er hvor stolt jeg er over M! Ja jeg ved godt at i sikkert er ved at brække jer over at skulle høre mere om M, men i de her Corona tider, er han det menneske som jeg har tættest på mig og han er også det menneske som jeg ser oftest. Jeg har jo kun en gang siden alt det her sygdom begyndte i Danmark, besøgt mine forældre, hvor vi også stod på afstand. Mine søstre har jeg heller ikke set i lang tid. Kun lige en, som jeg har facetimet med.

 

Men nu til selve indlægget

Hvor gang M og jeg er ude ved hestene, så overrasker han mig! Hver gang lærer han noget nyt og hver gang er det som om at hans mod og hans vilje med hestene vokser sig større! Hvis man tænker på hvor meget han har lært på ret kort tid faktisk. Vi har jo faktisk kun lært hinanden i 10 måneder. Det er ikke en gang et år! De første par gange var M meget utryg ude ved hestene og kedede sig sikkert også helt enormt! men bare det at han tog med ud til hestene og langsomt åbnede sig op og derfra gik det hurtigt!

 

Helt tryg og helt alene 

Han startede med at lære at man kan være helt tryg når man har en hest gående bag sig, samt hvordan man giver en hest godbidder, med flad hånd. Derefter er det gået stærk! Nu kan M både strigle og hente heste ind fra marken, hvis de står oppe ved leddet. Eller det passer faktisk ikke! For han kan også, sammen med andre gå ind på en mark fyldt med heste og (forhåbentlig) føle sig tryg. Sidst vi var ude ved hestene stod han faktisk ude på Gittes mark, med en masse heste omkring sig, helt alene! Det synes jeg er utrolig sejt!

Ville selv 

Men det bliver sejere endnu! Fordi som i har kunne læse i et par indlæg, så har M jo været oppe og ride! Det havde jeg faktisk aldrig troet (selvfølgelig havde jeg håbet på det) at han ville gøre og han var så sej til det! Han lyttede til hvad jeg sagde, så det var også dejligt for mig. Men mest af alt synes jeg at det var så flot og mega sejt af ham, at han kom op på en hest. Han ville også gerne have at jeg tog trækketorvet af Lilly (havde et tov med en longeting i biddet, så der altid var en slags ekstra hjælp nede på jorden), så han kunne ride selv.

 

Han ville ikke

Men det jeg egentligt ville med det her indlæg og nok også noget i har kunne fornemme er, at jeg er så utrolig stolt over M! Jeg er simpelthen så stolt over at han kan være så rolig ude ved hestene og hvor langt han er kommet på så kort tid! Det her er virkelig kærlighed! En stor kærlighed som man vil gøre alt for – også sætte sig op på en hest, selvom man havde sagt at man ikke ville 😉

 

Roen og kærligheden til hestene 

Men M gør mig bare så stolt! Han ved hvor meget jeg elsker hestene og hvor meget ro jeg får  ude ved hestene. Han ved altid, at hvis jeg har haft en dårlig dag, så kører vi ud til Gitte. Jeg elsker virkelig hvordan den er ro, også er blevet overført lidt til M. M har set min kærlighed til hestene og ved hvor meget de betyder for mig og derfor også fundet en kærlighed til dem. Jeg synes det er så vildt at han har gjort det og det gør mig også virkelig stolt!

 

Generelt er jeg bare vildt stolt over M! Han er virkelig det bedste! ❤

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Sammen har vi deltaget i PEEK konkurrencen, hvor vi i 2022 blev udtaget som en af de 10 finalister. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med hende ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *