Første ridetime i 7 år!

Første ridetime i 7 år!

Så jeg har længe gerne ville begynde at ride igen og nu har jeg endelig gjort det!

 

Banke, Banke på

Jeg tog kontakt til den lokale rideskole her i byen, for nogle uger siden. Desværre kunne jeg ikke komme ud og se, da jeg jo havde problemer med mit mavesår. Men har i mandags, så tog jeg chancen og cyklede ud til rideskolen. Da jeg kom der ud, kiggede jeg mig lidt rundt og spurgte så en pige hvor jeg kunne få fat på ejerne af rideskolen. Hun pegede på en dør og sagde at jeg skulle banke på den der.

 

Team Hafi

Så det gjorde jeg og så fik jeg fat i den ene ejer, som fik fat i den anden ejer, som var hende som jeg havde skrevet med. lang historie kort, så blev jeg sat til at ride på en haflinger, som vi kalder for Hafi (dæknavn, da jeg gerne vil respektere, at Hafi ikke er min). Rigtig sød pony, men lidt en bisse i ridning, men det gør mig skam ingenting, for så føler jeg at jeg lærer mere. Men jeg spørger nogle rigtig søde piger om de ikke ville vise mig Hafi’s ting, hvilket de gjorde.  Så fandt  jeg nogle strigler, og tog Hafi ud på staldgangen og for at lære ham (kan afsløre at det er en han) at kende.

 

Ikke et godt skovalg

Så blev det tid til at ride. Jeg havde ikke fået ridestøvlerne med, så jeg blev nød til at ride i bløde trainers. Ja ikke lige det smarteste, men jeg havde jo ikke andet fodtøj at ride i. Men nu til ridningen: I SUCKED!  Har ikke redet undervisning siden jeg var 18/19 år gammel, så en del år siden! Men jeg synes selv at jeg var virkelig dårlig! Jamen altså hvor var det bare skidt! Men det er jo derfor jeg er der! Jeg er der jo for at lære – ikke vise hvor “god” jeg er. Men Hafi var sjov at ride, men shit min baller, mave og hofter er ømme nu haha LOL! 😀

 

Reminder til mig selv

Lille reminder til mig: tro ikke at du kan alt når du ikke har siddet på en hest i flere måneder og bestemt ikke tro at du rider som en drøm, når du ikke har fået undervisning i flere år! – Dette er ikke for at nedgøre mig selv, men bare en erkendelse af, at jeg jeg skal vist øve mig lidt, før at jeg kan rykke videre på et andet hold og jeg skal lige i gang igen, kan jeg mærke!

 

Men med tiden kommer det jo igen og min ømme krop, skal nok vænne sig til at ride igen.