Alt og ingenting,  fjordhest,  træning

Første ridetur efter skaden

 

 

Jeg lovede jo at fortælle om hvad der skete i søndags, så det er det vi kommer til nu, men i kan nok godt regne det ud, ud fra billedet.

 

 

Man bliver lidt hangry 

Vi vågende faktisk ret sent og lå ellers bare og slappede af i sengen. M havde lige lavet en kop kaffe til mig og lavet lidt morgenmad – vi ved jo at jeg ellers godt kan blive lidt hangry. Havde det egentligt bare rigtig hyggeligt. Så fik jeg gjort mig klar og lagt lidt makeup. Jeg skulle have taget nogle billeder af mig, ude i stalden, da jeg skulle bruge dem til min opgave, som jeg snakkede om i sidste indlæg. Da vi kom ud til stalden, stod hestene som altid og spiste wrap.

 

 

Shine bright like a diamond 

Men vi fik lukket hestene ind, da der jo kun er to heste, skal vi derfor lukke dem begge ind i stalden, da den anden hest ikke er så glad for at stå selv. Så Gitte fik sin nye grime på og så blev hun ellers bare striglet. Hun er blevet så fin i pelsen ogg skinder så flot. Så det er virkelig dejligt at se! Jeg tror ikke at jeg har set hende skinne så meget før – især ikke om vinteren/foråret. Andreas stod lige så fint og bare lyttede til os, mens vi fik gjort Gitte klar.

 

 

Skal vi ud og ride?

Gitte fik også lige smurt hendes hove med noget hovolie og så fik jeg ellers lagt nogle gamacher på hende. Fik hentet hendes udstyr, for i dag skulle det være! I dag skulle jeg ud og prøve at ride på hende! Jeg var meget spændt på hvordan det ville gå. Men Gitte stod pænt og kiggede, da jeg jeg hentede sadlen og trensen. Tror hun glædede sig til at komme i gang igen. Hun stod virkelig pænt under opsadling.

 

 

Gal jeg har savnet det

M tog Gitte med ud, mens jeg fik mine ridestøvler på. Gal hvor havde jeg glædet mig til at få mine ridestøvler på igen! Jeg har aldrig haft dem på, når jeg har redet på gitte. Heller ikke min nye hjelm fra OneK som jeg købte lige før jul. Jeg har jo købt en skammel i Ikea og lagt sådan noget på, så man kan lige få det værste sand af støvlerne, så da jeg skulle op på den, for at komme op på Gitte, kunne jeg mærke at jeg blev ret nervøs. Ville hun nu gøre et eller andet som at bukke eller noget i den dur, for hun har jo ikke rigtig været i gang i et år.

 

 

En glad hest 

Jeg havde heller ikke longeret hende før jeg satte mig op. Men det var intet problem! Gitte gik lige så villigt rundt og var så glad og fornøjet! Hun prustede og var så glad. Det var så dejligt at se og mærke. Så der sad jeg som en lille solstråle og smilte helt vildt. Gitte gjorde ingenting andet end at gå rundt og være glad. Havde ikke rigtig fat i tøjlerne, da vi bare skulle skridte 20 min. for lige at komme i gang igen. Kunne også ride hende for meget lette hjælpere, så hun var bare så klar på at komme i gang kunne man mærke!

 

 

En dygtig pruhest 

Så efter 20 minutter hoppede jeg af og M trak hende ind i stalden igen. Kunne se at hun havde svedt lidt nede ved gjorden, men det kunne man jo forvente, når hun ikke rigtigt har været i gang i lang tid. Men hun var bare så glad – især da hun fik lidt mash efter vi havde redet, fordi hun havde været så dygtigt. Efter mashen var blevet spist, fik vi lukket hestene ud igen og gjort boksen klar, samt ordnet foder og wrap og lige ryddet alle ting op igen.

 

 

Så gik turen ellers til Aabenraa, hvor jeg er nu. Altså indtil M kommer og henter mig i dag.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *