Alt og ingenting,  undringsrunde

Jeg finder mig ikke i cybermobning!

Jeg tjekkede lige min youtube her den anden nat. Her ser jeg at der var kommet nogle kommentarer. Igen knap så gode…

 

 

Han er for stor til den fjordhest 

De omhandlede nemlig om M og en af de heste der var i videoen. Nu ved vi jo alle sammen godt at M ikke lige er den slankeste. Ja han er en stor mand, men det giver stadig ingen ret til at kommentere på det. Men det synes folk åbenbart, for der var blevet kommenteret på at han var for stor til Lilly. Nu rider M jo ikke fast og kun en gang i mellem. Nu er Lilly heller ikke den mindste hest, så derfor kan hun godt bære nogle kilo. Jeg ville f.eks. aldrig sætte ham op på Gitte, da hun er for lille.

 

 

Du ved ikke noget om det 

Der var også en kommentar med at en ad hestene i videoen var træt af at gå rideskolehest. Okay lad og lige få det på det rene! 1. Det er IKKE en rideskole! Det er et ridecenter der kun omhandler terapi ridning for personer med sværheder, som f.eks. at sidde i en kørestol, eller have nedsat muskelstyrke i det ene ben. Altså sådan noget. 2. Hvor vover man at kommentere på noget man absolut ikke ved en dyt om!

 

 

Du er fed og grim 

Men der er noget jeg ikke forstår! Jeg forstår nemlig ikke hvordan man kan få sig selv til at skrive sådan noget! Det er på ingen måde okay at kommentere på en anden persons vægt – især ikke når det er en man ikke kender og derfor ikke ved noget om den person og hvad der ligger bag. Man ville jo ikke gå hen til et fremmed  menneske og siger “hold kæft hvor er du fed og grim”. Det gør man bare ikke! De personer der synes det er okay at skrive, ville jo heller ikke synes det var fedt hvis der var en der gjorde det samme mod dem. Enten skrive eller sige det direkte til deres fjæs at de var tykke eller grimme.

 

 

En anden bag skærmen 

Tit så føler jeg at de mennesker glemmer at der sidder et andet menneske med følelser i den anden ende. Det ender ikke bare på en skærm og så er der ikke mere i det. Men der er en anden der sidder og læser den grimme kommentar og bliver ked af det eller vred, for det er slet ikke i orden! Man er ikke et ordentligt menneske, hvis man gør sådan noget! Man skulle skamme sig noget så gevaldigt!

 

 

Jeg finder mig ikke i det! 

De personer føler ikke at de mobber, men det er jo lige præcis det de gør! De cyber mobber. De gør det man ville gøre ansigt til ansigt før alle sociale medier kom. Jeg forstår ikke hvordan man kan få sig selv til det! Noget der også går mig på med hensyn til det her er, at man kan fint sige at jeg er tyk, men at man siger det om mine nærmeste og især min kæreste. Ja det finder jeg mig ikke i! Det gør jeg virkelig ikke.

 

 

Så hvad siger i? Er det okay at man mobber andre og siger de er tykke, på nettet?

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *