Alt og ingenting,  undringsrunde

No hate men…..

 

Undskyld at Jeg ikke har fået lagt nogle indlæg ud, men jeg har haft travlt med flytning og maling og jeg ved ikke hvad!

 

 

Der skal gang i den

Men skulle lige kigge på min telefon i går morges. Så der var kommet en kommentar til en af mine videoer.  “Fedt” tænkte jeg. Nu kommer der lidt gang i den. Men da jeg så læste kommentaren, blev jeg lidt overrasket og forstod ikke helt den, så måtte læse den flere gange. Da jeg så forstod den, så synes jeg det var en lidt underlig kommentar. Det skal jeg da gerne indrømme.

 

 

En der ved det hele! 

Fordi jeg har nemlig fået mig en træner! Eller nok nærmere en internet træner, der ved DET HELE! I kender dem sikkert godt, hvis i har prøvet at lægge en video ud på nettet, hvor man rider. Så kommer der altid nogle der ved bedre end en selv. Jeg troede at jeg slap for det, fordi jeg aldrig rigtig har fået de kommentarer. Ja indtil nu altså. Jeg ved ikke hvorfor jeg troede at de ikke ville komme, men nu er den første altså her.

 

 

Kom med konstruktiv kritik 

Men noget jeg synes der er virkelig underligt med sådanne kommentarer er, når de skriver “no hate” men det er alligevel er en hate kommentar. Det kan godt være at den ikke er særlig slem nogle gange. Jeg tror bare at folk skal tænke over hvordan de skriver tingene. Man kan sagtens komme med kritik, men så skal det være konstruktiv kritik, som fx. at skrive “prøv måske at gøre sådan her næste gang” end at ens video er dårlig filmet og man SKAL gøre sådan her. Forstår i hvad jeg mener?

 

 

Hvor sidder knapperne? 

Noget jeg synes der dog er træls, det er når det er en hest man ikke kender og derfor ikke kender knapperne på hesten. Når man rider en hest første gang, så vil det med garanti ikke være det flotteste man kunne ride den, fordi man som sagt ikke kender den og derfor ikke ved, hvor den knapper sidder. Hvor meget kan man presse den og hvor skal man presse den. Derfor synes jeg at det er lidt dårlig stil at komme som en internet træner og skrive “no hate men” for  det er alligevel en hate kommentar. Men heldigvis så var den kommentar ikke den værste.

 

 

Hvorfor spilde tiden? 

Det er “no hate” ændrer jo ikke at det er en hate kommentar. Dog var min ikke særlig slem, men jeg kan se og kender folk, der får hate for alt muligt og nogle af de ting er noget de ikke rigtigt kan styre. Mit spørgsmål er også hvorfor? Hvorfor vil man spille sin tid på at skrive en kommentar om noget som man ikke kan ændre på. For mig giver det ikke rigtigt mening. Så hellere sige et eller der var fedt ved den og ikke komme med det der dumme “no hate, men hate” kommentar.

 

 

Hvad gør man? 

Hvad gør i, i sådan nogle situationer? Ignorerer i dem, eller svarer i tilbage på dem? Jeg valgte at svare tilbage, dog på den mindst mulige sure måde. For ærligt så bliver man da sådan lidt “nå!”. Hvad gør man i en situation som at få en internet træner’s kommentar?

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *