Alt og ingenting,  fjordhest

De skulle ikke nyde noget af det

 

Så jeg har desværre ikke fået skrevet eller lagt nogle nye indlæg ud på bloggen. Jeg har bare haft travlt og så har jeg været så træt, når jeg kom hjem. Som i helt smadret! Men et lille recap på hvad der er sket de sidste dage uden indlæg.

 

 

En helt drunket mus

Som altid har vi været ude ved Gitte, for at ordne boks osv. Vi ville egentligt have gået med Gitte og måske redet lidt på hende, men det har bare pisset ned de sidste mange dage. Hverken Gitte eller mig, er særlig vild med regnvejr, så derfor har hun også fået et dækken på, så hun ikke blev alt for våd og kold. Hun var dog blevet lidt våd, så vi havde taget hende ind i stalden for at tørre hende.

 

 

Wow du skinner! 

Nogle af dagene fik hun også lidt mash, så hun kunne få lidt lækkert, mens hu stod og tørrede. Først havde vi taget en svedskraber, så et håndklæde for at tørre hende og til sidst stod hun med sit fleecedækken, for at hun kunne tørre lidt mere, inden vi lagde et regndækken på hende. Fik og striglet hende lidt, den dag hvor hun ikke havde det på og hendes pels var tør. Hendes pels skinner så meget lige nu – også selvom jeg ikke har striglet hende. Hvor er det bare dejligt at se!

 

 

Jeg magter ikke det lorte vejr

Den ene dag hvor vi ville lukke hestene ind, fordi Gitte skulle ind og have dækken på, fordi det øsede ned, stod de allerede ude foran døren i læ skuret. De skulle i hvert fald ikke nyde noget af det regnvejr! Da vi så åbnede døren, skyndte de sig faktisk begge to ind. Så der stod de inde og hyggede sig, inden vi lukkede dem ud igen, hvilket var meget svært, for den anden hest ville i hvert fald ikke ud! Han skulle ikke nyde noget af det lorte vejr. Men vi fik dem da ud til sidst og da de så, så at regnen var holdt op, skyndte de sig ned længere ned på marken.

 

 

Ny bund og en skør ide 

Vi fik også lagt til mere bund i Gittes boks, så den var fin. Hun havde også fået et eller andet med at hun ikke ville spise resten af hendes wrap, men det kan jo godt være fordi hun har fået en eller anden skør i det, med at smide det over i hendes lort. Fik også taget en ny miniwrap balle ind, da der næsten ikke var mere i den anden. Kom bare til at skubbe en anden balle ned, som jeg ikke kunne få op igen. M kom derfor og hjalp mig, så vi kunne få den op på de andre baller igen.

 

 

Et par morgenfriske heste

Søndag var vi taget tidligt ud i stalden, fordi vi skulle til Århus for at besøge noget familie. Men vi var ude i stalden ved 8 tiden. Jeg fik gjort boksen klar, mens M ordnede foder og wrappen til Gitte. Vi er begyndt at give Gitte lidt mere foder end hun plejer, da hun jo er i gang med genoptræning. Det er ikke meget, men bare en lille smule. Hun får også lidt b-vitamin lige nu, da det jo er fældningstid.  Vi var også lige nede og sige hej til dem på marken. Da de så os, da vi kaldte på dem, kom de galoperende hen til os. Andreas stillede sig lidt bag Gitte, da de kom hen til hegnet, men kom helt hen til os, da jeg kaldte på ham. Her fik de nogle godbidder og så kørte vi ellers hjem.

 

 

Tudefjæset Bitten 

Fik lige gjort mig lidt fin inden vi kørte videre til Århus. Her fik vi god mad og jeg var så mæt hele dagen. Faktisk fik jeg slet ikke noget aftensmad, da jeg var så mæt! Halvsov på vejen hjem i bilen, mens M var faldet helt i søvn (bare rolig M kørte ikke). Han havde lagt sin jakke over mig, men jeg lagde den over ham, da jeg vågnede. Om søndagen plejer jeg jo at skulle til Aabenraa, men kunne ikke lige overskue det. Så da M sagde at jeg jo bare kunne blive, hvad tror i så fjolset her begyndte at gøre? Ja jeg begyndte jo nok at græde. Havde også bare haft sådan en god dag, at jeg blev så glad og jeg lige fældede nogle tårer.

 

 

De gode morgener 

Så her sidder her sidder jeg hjemme (i M’s lejlighed) og skriver blogindlæg, mens jeg faktisk lige fælder et par tårer, fordi jeg seriøst er så glad for at være her, #tudefjæs I know, men jeg elsker at vågne op om morgen og ligge ved siden af M og vågne lige så stille, istedet for at vågne op helt alene. Jeg glæder mig også til han kommer hjem og jeg skal høre om hans dag ❤

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *