Når man bliver sur fordi man er sur

Når man bliver sur fordi man er sur

10. juli 2019 0 Af Bittens horseworld

Længe siden hva?! Havde lige en eksamen der skulle overståes, men som også gik godt. Så havde jeg også lige brug for en pause fra det hele og lige tage en puster, men nu skal jeg da i hvert fald i gang i gang med bloggen 🙂 Desværre er der ikke så meget hest lige i denne her tid, da ja der simpelthen ikke er så meget hest for tiden…

 

Ond cirkel

Men nu til det jeg vil snakke om! For kender i det når man bliver sur, over noget som egentligt er lige gyldigt, men man så bliver sur over at man er sur? Det skete for mig og det gjorde mig bare endnu mere sur! Det er virkelig at køre rundt i en ond cirkel og det er så træls!

 

En hyggelig dag

Okay men havde en rigtig hyggelig dag. Havde set “Hvis vægge kunne tale” som er et svensk tv- program som jeg synes var meget sjovt. Senere kørte jeg (eller jeg kørte ikke. Det gjorde en anden for jeg har ikke kørekort jo!) til Tyskland for at købe ind, fordi at min tvillingsøster og jeg skal holde grillaften for familien i næste uge, fordi vi fyldte 25 i vinters. Derefter spiste vi noget mad og så kørte vi hjem til mine forældre med tingene fordi jeg har ikke plads til dem i min lejlighed. Her sad vi rigtigt og hyggede med kaffe og te. Så alt i alt en hyggelig dag

 

Sur over at være sur

Men da klokken blev mange og vi skulle til at hjem, så vi sætter os ind i bilen og kører. Vi sidder og snakker om et eller andet og så blevjeg sur. Men jo mere jeg prøvede at slappe af og lade være med at være sur, jo mere sur blev jeg. Ikke på grund af det vi snakkede om, men simpelthen fordi jeg var sur over at være sur! Giver det over hovedet nogen mening!?? Okay måske var jeg også lidt træt så, det har nok heller ikke hjulpet på sagen?!

 

en minimal ting at være sur over

Så der sad jeg og var sur over at være sur. Altså hvem gør sådan noget!… Ja mig åbenbart, men kender i det? At jo mere man prøver at slappe af, jo mere sur bliver man. Der er ikke noget at gøre i sådan en situation andet end at lade det gå forbi, så jeg gik i seng og prøvede at sove – det lykkes også til sidst og vågnede næste morgen, hvor jeg ikke var sur men mere irriteret over at være sur, når det bare var en minimal ting at være sur over. Ja faktisk noget som man ikke behøvede at være sur over.

 

Normalt når jeg er sur, ville jeg tage ud i stalden. Jeg behøver ikke at ride, men bare have et nærvær med hestene og få duften af hest igen. Men lige pt. er der jo ikke så meget hest. Rideskolen har lukket og jeg sidder langt væk fra Gitte…