Uncategorized

DU ER IKKE ALENE – det sker, også for mig part 2

FORTSÆTTELSE FRA SIDSTE GANG..

Jeg var “belastende”

Jeg prøver at få fat i ham fyren, men han vil ikke snakke med mig, fordi han siger at jeg var “belastende”… Hør her kammerat! hvis der er nogen som er belastende, så er det fandme DIG!  Endelig får jeg fat i ham og jeg snakker med ham. Den gang var det stadig ikke helt gået op for mig at jeg havde fået en spontan abort.. Men vi snakker sådan frem og tilbage.

 

Min mulighed

Efter 1 eller flere dage, indser jeg at det er min mulighed for at komme ud ad det her! men fordi han vil ikke snakke med mig, hvis jeg ringede til ham, blev jeg nød til at “slå op” pr. SMS. Mega unfair, men det er hans egen skyld! Det var nok også det bedste, for hvem ved hvad der kunne have været sket, hvis jeg havde gjort det face to face?! Men jeg skriver at jeg synes at han er lidt af et røvhul (der var så mange andre ord jeg kunne have brugt, men røvhul var det pæneste jeg kunne finde på)  og at jeg ikke ville mere. Så kan jeg da godt lige love for at så blev jeg kaldt for mange grimme ting. Det eneste jeg kunne tænke på var “godt at jeg slap ud af det!”.

 

Jeg mistede mig selv

En måned efter det hele skete, flyttede jeg til Sønderborg. Jeg gjorde det for at komme væk fra ham fyren og væk fra det hele! Jeg kunne ikke klare mere! Men jeg havde mange hårde dage og aftenener, hvor jeg bare sad og græd og græd og græd. Jeg kunne simpelthen ikke holde op, for det gjorde så ondt! Men jeg havde fuldstændig mistet mig selv. Det så jeg for muligheden for at blive et bedre menneske, samt et mere positivt menneske, på trods af hvad jeg havde været igennem!

 

Taler ikke ned til mig

Så gik der lidt over et halvt år og så mødte jeg min søde kæreste, som behandler mig så godt (selvfølgelig har man sine uenigheder, men det er også sundt, så længe der ikke er for mange og at man kan respektere hinandens forskelligheder) og hans familie er også bare sød. jeg er heldig, for jeg har ikke prøvet det før, at have det sådan at når folk snakker til dig, så snakker de TIL  dig og ikke NED  til dig.

 

Holder øje med mig

Men jeg har lidt på fornemmelsen, at ham den voldelige fyr.. har holdt øje med mig på min instagram, for da jeg lagde et billede ud i efteråret med at jeg havde det dårligt rent psykisk, kontaktede han mig, for så at blokere mig igen. Senere kontaktede han mig igen, for  så at skrive flere grimme beskeder, for så at blokere mig. udover det har han også skulle prøve his to af mine veninder, samt har han kontaktet min tvillingsøster.

 

For langt ude!

Det er simpelthen for langt ude at gøre sådan nogle ting, for han holder sig selv i det og kommer ikke videre og lader på en måde, heller ikke lade mig komme videre. Men jeg har som sagt en dejlig kæreste og det vil jeg vædde med at den voldelige fyr ikke har… Nu kan jeg bare grine af hans beskeder (som i øvrigt ligger på min instagram..) om at man bare var et væddemål, fordi det er jo det værste man kan fortælle en pige… Bro… Det er det ikke LOL. Han er så latterlig at det er ikke til at fatte!

 

Jeg er ikke en mor

Jeg anser mig stadig ikke for en mor, på grund af dette, som jeg ved nogle andre ville gøre. Jeg føler ikke at jeg var en decideret mor, men jeg ved at man bliver lidt fucked i hovedet (ikke fordi man er psykisk syg..) men fordi man skal forholde sig til noget man ikke vidste var der, men alligevel skal man på en måde sørge over dette foster

 

Men nu vil jeg til at slutte den her, så vi ses og jeg håber at i fik noget ud ad indlægget, selvom det ikke havde så meget med heste at gøre, men det var bare noget som skulle ud! Tak fordi i lyttede/læste med <3

 

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Sammen har vi deltaget i PEEK konkurrencen, hvor vi i 2022 blev udtaget som en af de 10 finalister. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med hende ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *