Nak og æd en M

Nak og æd en M

9. oktober 2019 0 Af Bittens horseworld

overskriften giver mening senere

 

Blogindlæg og youtube 

Men i dag har jeg skrevet blog indlæg og lagt video ud – både på youtube og her på bloggen. Jeg håber at i har set den og kunne lide den. Jeg vågnede 8.20, tog min medicin og derefter lagde jeg måske mig lidt til at sove igen… Jeg kunne desværre ikke, så jeg sad og skrev på blogindlæg, så på youtube og rigtig hyggede mig.

 

Morgenkaffe og vasketøjet 

Da klokken blev nok til at jeg kunne spise, lavede jeg min morgenkaffe, som i jo ved er virkelig vigtig, lavede lidt morgenmad og igen bare hyggede mig! Det har været temaet i dag: Du skal hygge dig og det må man så sandelig også sige at jeg har gjort! Jeg har bare rigtigt slappet af, fik vasket tøj, så noget af mit ridetøj også er klar til brug, næste gang vi skal ud til Gitte. Det har regnet en del i dag, men heldigvis regnede det kun lidt da jeg skulle med vasketøjet og var helt holdt op, da jeg hentede det.

 

Masser af stævne 

Så har jeg også redigeret video til næste uge og den er færdig nu. SÅ i kan godt glæde jer! Jeg synes det er blevet en virkelig fin video og var egentligt ret glad for, da jeg fandt ud af, at jeg kunne lave den video! Kan sige så meget at det handler om stævne! Uuuh hvad mon det er?! Ja det må i vente og se til næste uge!

 

Photoshoot 

Jeg har også planlagt noget til en slags video/photoshoot, hvis det kan lade sig gøre, så det krydser vi fingre for at det kan! M har i hvert fald sagt ja til at hjælpe, så nu håber jeg at det bliver godt! Det handler også om stævne. Sikke meget stævne der er og for at det ikke skal være løgn, så kommer der endnu mere stævne, men det er noget som skal bruge til det photoshoot, så jeg glæder mig!

 

“Nak og æd” 

Lige nu ligger M og mig i sengen og ser “Nak og æd”. Det er sådan et hyggeligt program! Men nu skal i høre hvorfor overskriften er så dramatisk. Fordi vi havde aftalt en tid som M skulle komme, men da han ringede, nåede jeg kun lige at tage den, men kender i det når man kun lige når at tage telefonen, men den anden når at lægge på idet man tager den. Det var det der skete.

 

Var der sket noget?

Så ringede jeg til ham. først 1 gang. Så en gang mere, så en gang mere og endnu en gang og han tog den ikke, Så kiggede jeg ud ad vinduet og han kom ikke. Lille mig blev jo vildt bekymret, for hvad kunne der være sket? Var han kørt galt måske? Frygter virkelig en dag, hvor nogle ringer og siger at der er sket M noget. Det ville være så frygteligt!

 

Sovetrynen 

Så endeligt ringer han. Manden var faldet i søvn… Skulle lige i bad og så ville han komme. Så lille mig blev virkelig lettet og ja begyndte at græde lidt og står og ryster. Nu hedder min diagnose jo noget med paranoid, så jeg ser altid det værste. Hvilket faktisk er ret træls, da der jo som ofte ikke er sket noget og bare mig som overreager #dramaqueen

 

Men alt er okay og som sagt ligger vi i sengen og ser “Nak og æd” mens M ligger og nusser mit hoved og hår, hvilket gør det ret svært at koncentrere sig om at skrive, så det her indlæg er rettet godt og grundigt igennem inden det bliver lagt ud

 

Ha’ en god aften alle sammen 😊