Alt og ingenting

Hør mig nu!

 

Okay så mit sidste indlæg var nok meget depri. Men ærlig talt så har jeg det ikke særlig godt rent mentalt. Det vil jeg ikke lægge skjul på!

 

 

Få dig et par n*sser

Men bare lige så vi er clear! Jeg slutter ikke det (altså livet) hele her. Jeg har prøvet det før at jeg er blevet sådan her. Det hænger sammen med den psykiske sygdom jeg nu har. Her går livet op og ned, men da det kun er gået ned ad bakke, så er det virkelig hårdt og det kræver lige nogle, ja undskyld sproget ‘nosser’ at komme op igen. Før det gør jeg! Jeg kommer op ad det her sorte hul igen. Jeg skal bare lige ligge og summe her nede lidt.

 

 

Let it all out 

På en eller anden måde, så ved jeg bare at de her, fordi jeg jo har prøvet det så meget før. Ja jeg har det stadig af lort til. Men efter at jeg fik lettet mit hjerte, har jeg faktisk fået det lidt bedre. Det har ligget der og ulmet i flere måneder og ja nu kom det så ud. Kunne ikke holde det inde mere! Det skulle ud, før jeg ville kunne få det bedre.

 

 

Mere en oneway conversation 

Nogle gange hjælper det bare at få lettet hjertet og på en eller anden måde, at få snakket omkring det jeg synes var så svært. Selvom det er mere en oneway samtale måde at snakke omkring det på. Så selvom det mere bare var mig der pladrede, så hjalp det mig faktisk. Jeg græder heller ikke længere, for jeg var fuldstændig ødelagt. Det var nok de tårer, som skulle have været kommet i går. En lille gåtur ved sttranden i det her blæse vejr, hjalp også en hel del.

 

 

Slå lyttelapperne ud 

Så her til slut, vil jeg bare sige. Pas på hinanden og lyt til hinanden, i stedet for at lukke af, når der er noget er svært. Det var i hvert fald det som mine ekser gjorde og der kan man jo bare se hvordan det gik… Please lyt til hinanden! Ellers driver man bare længere væk fra hinanden, end man burde gøre! Selvom det måske kan virke træls at skulle høre på, så er det vigtigt for den person, der har noget på hjerte!

 

 

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Sammen har vi deltaget i PEEK konkurrencen, hvor vi i 2022 blev udtaget som en af de 10 finalister. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med hende ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *