Alt og ingenting,  undringsrunde

En tikkende bombe

 

Nåååå men længe siden hva?!

 

 

En hård dag 

Ja jeg har ikke fået lagt noget ud, her den sidste uge tror jeg. Jeg har desværre ikke haft det helt godt rent mentalt, så har derfor ikke haft det helt store overskud, til at kunne skrive og udgive indlæg. Dog har jeg fået skrevet lidt på et par stykker, som kommer ud senere. Men ja lige nu er tingene lidt hårde for mig. I går var især en svær dag for mig og jeg græd rigtig meget!

 

 

Tiktok make it pop 

Lige fra morgenstunden, var det “galt”. Jeg kunne bare mærke at alt ikke var som det skulle være og ganske rigtigt. græd det meste af dagen, men brød sammen da jeg så en video på Tiktok. Ja jeg ved godt at det er mærkeligt at græde ver en video på tiktok, men det gjorde jeg altså. Men jeg kunne bare ikke mere! Nu har jeg holdt mig oppe så længe jeg kunne, men det er slidt ned nu! Jeg kan ikke mere..

 

 

En uge, en måned, flere måneder 

Kender i godt det der med når man længes efter noget? Sådan virkelig længes efter det. Først så troede man at der ikke gik særlig lang tid før man fik det man længdes efter. Så gik der en uge, så en måned og så gik flere måneder og man har stadig ikke fået det endnu. Så langsomt mister man håbet og langsomt æder det en op indefra, fordi det konstant er i ens tanker. Tilsidst føler man sig så bitter og vred fordi man blev lovet noget man tilsidst indser aldrig kommer til at ske. Så går det ud over en, fordi man er så vred hele tiden og man er vred over at det hele bare var en løgn.

 

 

Tik, tik, tik, BAAAAANG 

Hvis i kan genkende denne her følelse, så tror jeg i kender den der følelser af… Ja jeg vil nok kalde for svigt. I hvert fald i mit tilfælde og i genkender sikkert også at man hver dag skal prøve at holde vreden nede, men en dag.. en dag eksploderer den. Det gør vrede tit når man undertrykker den. Især når man føler sig uretfærdigt behandlet. Så man skal hver dag spille at alt er okay, men indeni, ja indeni er der en ild der tændes, som kun bliver større og større og til sidst siger BANG  og helvede bryder løs. Man er bare en tikkende bombe. Tik, tik, tik….

 

 

Mine tanker midt om natten

Okay så det blev lidt.. ja jeg ved ikke hvad man skal kalde det, filosofisk?! Kan man kalde det, det? Jeg har længe haft lyst til at skrive om det, men jeg har ikke vist hvordan jeg skulle formulere det. Men klokken er 12 om natten og jeg skriver vist bare mine tanker ned her på bloggen. Jeg ved ikke om det jeg skriver her, giver nogen som helst mening, men for mig gør det og siden det er min blog, så er det vel det vigtigste?

 

 

I’m a wild one 

Jeg skal nok prøve at tøjle mit temperament, men det er som en vild mustang. En rigtig vild hest som ikke vil lade sig tæmme, fordi den har for mange skår i sin bagage, så den ikke stoler på mennesker. Forhåbentlig kan den komme til det, men det tager tid og den giver ikke op uden kamp.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *