Alt og ingenting

Svigerfamilie, maling og ondt i ryggen

 

 

Heyyyyyyy så jeg har vist ikke lige fået opdateret bloggen i en uge eller sådan noget.

 

 

Helt absurt koldt 

Men ja vi har stadig Gitte (selvfølgelig) og har været ude ved hende hver dag. Det går vi og hygger os med. Gitte går på fold hver dag, hvor hun jo har fået en regndækken på, da det jo har været helt absurt koldt de sidste par dage. Det tror jeg har været meget godt for hende. Hun er  hvertfald ikke for varm eller for kold under dækkenet. Hun går også og hygger sig rigtig ude på folden sammen med den anden hest. De to har fået et ret godt makkerskab.

 

 

Hvor bliver du af? 

Staldejeren mødte vi også her i weekenden ude i stalden, da vandhanen var frossen, så de har siddet og varmet den op med sådan en slags “hårtørrer”. Det er sådan en varmeting som håndværkere bruger så ting tørrer hurtigere – eller som skal varmes op. Aner ikke hvad sådan en hedder. Men her fortalte hun at hun havde stået ude og hugget isen istykker i vandbaljen på folden og Gitte havde stået og ventet på at kunne drikke. Den anden hest var allerede gået ned til fodertruget og sådan halvvrinskede for at sige “hvor bliver du af?”. Ej men det var bare sådan en sød historie.

 

 

Rigtig voksen 

Vi var også et smut på besøg hos noget af M’s familie både lørdag og søndag (nogle vi har set gennem hele denne her corona tid). Om lørdagen tog vi turen hen til den første del af familien, hvor vi fik nogle gode kager og godt mad senere på aftenen. M og mig snakkede også om maling til lejligheden, da vi jo skal flytte sammen og dem vi var på besøg hos havde sådan nogle pæne farver på væggene. Det giver altså bare et eller andet til rummene når der er lidt farve på væggene andet end en hvid maling. Så er man vist rigtig voksen når man snakker om maling?

 

 

Burn baby burn 

Søndag var vi på besøg hos noget andet familie. Her fik vi frokost og en god snak. Det var rigtig hyggeligt. Altså det var det begge dage! Der var en brændovn der var tændt, så da vi skulle ud, kunne man lige få varmet sin jakke ved brændovnen først. Så var det ellers bare på med varmt tøj, da vi skulle ud og vise Gitte og den nye stald til M’s familie. Så vi havde hestene inde, hvor der også kom lidt varmt mash ud af det. Vi var også ude i stalden bagefter vi lige havde været et smut hjemme, for at pakke mine ting, da jeg skulle til Aabenraa.

 

 

27 eller 87? 

Men jeg havde bare været  så dum, så da jeg skulle tage mine bukser på igen, kommer jeg til at lave et eller andet med ryggen, som gjorde vildt ondt og som faktisk stadig gør ondt. Det endte med at jeg i går aftes ikke rigtig kunne gå, da det gjorde så ondt. Derfor er jeg glad for at min lejlighed er så lille, så der står altid et eller andet jeg kan holde fast i, eller læne mig op ad. Så ja nu fylder jeg snart 27 år, men kroppen er nok mere 87.

 

 

Video, video, VIDEO! 

Har også i sidste uge fået filmet en staldrutine, som jeg er i gang med at redigere. Den var egentligt færdig, eller det troede jeg, men da jeg så ville afspille den, var der en masse fejl i med musikken, så nu skal jeg til at lave alt med musikken om, så det hele passer, men så kommer den også ud! I kan godt glæde jer.

 

Men det var lige en lille opdatering på hvad der er sket i løbet af den sidste uge.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *