Uncategorized

Skammen over at være blogger

Så noget som jeg har gået og tænkt er: hvorfor skammer jeg, mig over at være blogger?

 

Fordomme mod bloggere

Jeg synes tit at folk har så mange fordomme omkring bloggere. Bloggere er fx dumme, eller bloggere laver ikke noget. Men faktisk laver vi en helt masse! Jeg tror ikke folk er helt klar over hvor meget arbejde der er i at have blog! Det (for mig) handler ikke bare om at skrive noget om et eller andet pis! For mig handler det om at skrive om noget som optager mig, eller noget som jeg undrer mig over og det kan godt tage tid at skrive et indlæg – i hvert fald hvis det skal blive et rigtigt godt indlæg, som er noget jeg føler jeg vil ligge ud på nettet.

 

forarbejdet er super vigtigt!

Der er det samme med youtube. Folk tror også at man ikke laver noget, men hele forarbejdet er super vigtigt (og måske ikke noget som jeg har gået heeeelt så meget op i som jeg burde!). du skal have et godt kamera,  have en pæn baggrund, samt mange andre ting. Så handler det også om klippearbejdet. Så der e rmeget arbejde i det, at lægge videoer ud på youtube og hvis du er dygtig til det, kan du leve af det (så igen, jeg har noget som jeg skal arbejde på 😉 )

 

bloggere har dårlig ry

Men så kommer vi så til skammen. Skammen over at sige at man blogger. Hvilket jeg synes at man ikke skal skamme sig over, da mange gør det i dag, men jeg synes lidt at bloggere har et “dårligt ry”. For som sagt før, så er der mange fordomme mod os og langt de fleste er forkerte. Men hvad gør man så ved skammen? Tja det har jeg ikke helt fundet ud af endnu.

 

Elsker at blogge!

På den allerførste dag på mit studie, skulle vi fortælle om hvad vi lavede. jeg sagde at jeg blogger og da det blev sagt, følte jeg en skam, hvilket jeg i virkeligheden ikke burde gøre, fordi jeg elsker at blogge! Jeg elsker at her på bloggen kan jeg selv bestemme hvad der sker og hvad der bliver skrevet og det er virkelig fedt! Det er det som man skal holde fast i, for at skammen går væk, tror jeg. Det at man laver noget som man elsker at lave!

 

fordi jeg synes ikke at jeg burde skamme mig over det at blogge, men folk har bare så mange fordomme omkring bloggere

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *