Alt og ingenting

Og så det lange: Huuuuuuurrrrrrraaaaa!!!!!

 

 

Hurra, hurra, hurra og så det lange: HUUUUURRRAAAAAA!!!!!!

 

 

Gammel krop for en 27 årig

Hvorfor siger vi hurra? Jo det gør vi såmand fordi det er min fødselsdag i dag (skriver dog det her indlæg aftenen før). Jeg fylder 27 år, selvom min krop nok stadig fylder 87 år. Min ryg går dog meget bedre (takket være øvelser og varmeting. Så TUSIND TAK  til M’s familie!). Men jeg deler jo min fødselsdag sammen med min søster, som ja er min tvillingsøster.

 

 

Sammen med familien 

Derfor skal jeg i aften hjem til mine forældre, hvor noget af min familie er der, for at fejre os. Så vi skal bestille noget god mad og bare hygge os. Vi skal sikkert også have nogle gaver, så håber jeg får nogle gode nogle, men det er de sikkert for det er jo tanken der tæller! Jeg glæder mig i hvert fald til at fejre min og min søsters dag sammen.

 

 

Flag og konfettirør

Men dagen starter jo om morgenen hvor vi skal lave noget godt morgenmad mig og M skal lave sammen. Sidste år da jeg fyldte 26, tog M afsted på arbejde og jeg lagde mig til at sove igen. Dog var han ikke kommet særlig langt, da han kom ind med flag og konfettirør. Det var sådan en god måde at blive vækket på. Så jeg glæder mig nu til at se hvordan har kommer til at vække mig, selvom da dette indlæg er kommet ud, efter han har vækket mig, fordi jeg jo har skrevet det aftenen før, så jeg har hele min dag til at fejre min fødselsdag med familie og kæreste.

 

 

Svær at toppe julegaven 

Han har drillet mig lidt med hvad jeg ville få i gave, så jeg er spændt på hvad han har fundet på. I julegave fik jeg jo business class billetter til VM i Herning i 2022, så det glæder jeg mig meget til. Det bliver nok svært at toppe den, men jeg ved at M er god til at finde på ting man kan lave, da han ikke rigtigt gider at give mig rideudstyr f.eks. (selvom jeg dog heller ikke har noget imod at få rideudstyr 😉). Men jeg ved at det bliver sikkert en virkelig god gave!

 

 

En dag på studiet 

Jeg skulle egentligt være på studiet fra 8.15 til 15.35, men heldigvis så har jeg undervisning, som jeg egentligt bare kan lave på et andet tidspunkt, end netop lige de timer. Så det passer meget godt at det er min fødselsdag i dag, med hensyn til det. Men jeg ville nu hellere have fri, eller bare en formiddagsmodul. Men ja sådan eer det jo at være studerende. Især på pædagogstudiet, hvor lektorerne (eller lærerne) godt ved at man har børn og derfor ikke har særlig meget mulighed for at kunne være foran skærmen en hel dag. På den måde kan man bedre sammensætte sin dag, da de laver powerpoints med indtale f.eks.

 

 

Et pusterum fra studiet 

vi skal også lige ud og ordne boks og foder her senere i dag. Det glæder jeg mig til. Det gør jeg faktisk hver dag, da det lige giver en puster fra stresset med studiet. Men jeg tror jeg har vist aldrig været ude ved hestene på min fødselsdag. Der har jeg altid bare skulle være hjemme. Enten sammen med min familie eller sammen med andre. Det er der heller ikke noget galt i, men dette er jo min første fødselsdag som hestejer (og så er det jo også drømmehesten, jeg er hesteejer af).

 

 

Den skal fejres sammen 

Jeg har det sådan lidt, at jeg vil helst ikke vågne alene op på min fødselsdag, eller ikke at være sammen med nogle mennesker. Ja det lyder underligt for en introvert, men på min fødselsdag, så vil jeg gerne fejre den sammen med nogle. Måske er det fordi jeg altid har fejret den sammen med min søster, som sagt jo er min tvilling og derfor har vi jo fødselsdag samme dag, så for mig ville det nok være ret underligt, hvis den blev fejret helt alene.

 

 

Så fra fortids Bitten, der skriver det her indlæg ved 23 tiden, til fremtids Bitten som forhåbentligt er ved at fejre sin fødselsdag, når det er indlæg er kommet ud; Så håber jeg at jeg har en god fødselsdag, sammen med de mennesker jeg elsker mest ❤

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *