fjordhest,  træning

M gjorde det selv!

Så kommer der et indlæg fra mig af igen…

Jeg vil meget gerne beklage at der ikke kommer så mange indlæg lige pt. men har ret travlt med studiet, når jeg altså ikke lige vælger at blive syg med feber, snot og hoste m.m. Så jeg har fået en om gang influenza -_-

 

København

Men jeg var i København her i søndags, hvilket var rigtigt hyggeligt, men fik det desværre meget dårligt på vej hjem. Min kæreste M var med, mens mine forældre kørte, så jeg sad omme på bagsædet og fik en lille lur, liggende op ad M, men smarte Bitten her, fik selvfølgelig smittet ham, så nu er han også syg. God kæreste han har der! (ironi kan forekomme)

 

Ingefærshot

Men, men, men i mandags, var vi ude ved Gitte. Men inden vi var ude ved Gitte, var vi lige inde på en  tank, for at få noget varmt kakao og et ingefærshot (og hold op hvor smager de af ad!). De er sikkert gode mod sygdom, men nej hvor smager de ikke særlig godt! Men afsted gik det mod Gitte, med ingefærshot med appelsin og et eller andet i maven og varm kakao i hånden

M gjorde alt arbejdet

Da vi kom ud til stalden, stod Gitte ude på marken, sammen med de andre heste og ventede på at komme ind. bunden i ridehallen var også ved at blive ordnet, så mig og M stod og ventede på at den var klar og Gitte kunne blive lukket ind. Da det godt kan være lidt svært at lukke Gitte ind selv, når alle hestene står oppe ved leddet, fik jeg hjælp til at lukke hende ind, men det var faktisk M som tog hende ud af marken, og lukkede leddet, selvom han ikke var helt vild med det.

 

Super flot!

Så stod han og snakkede med hende mens jeg hentede mine strigler, da jeg tænkte at jeg ville hygge med Gitte inde i ridehallen igen, så M også kunne opbygge noget tillid til hende, som han allerede er godt i gang med. Fra at gå til slet ikke at kunne stå tæt ved heste, til at nu kunne stå og snakke med Gitte, tæt på hende, er super flot gjort af ham! Han er så super sej!

 

Til stoppet næse

Så jeg gik i gang med at strigle hende og så fik M ellers trækketorvet til at trække hende ind i ridehallen med. Han gik med hende helt selv og tog også trækketorvet af hende og gik rundt med hende helt selv! Så fik hun grimen af og så gik de ellers bare afsted. Jeg gik også lidt rundt med hende og prøvede også at løbe, men det er ret hårdt når næsen er helt til stoppet og man hostede og hakkede! Så vi gik bare rundt og hyggede og sad og kløede hende, mens hun fik nogle godbidder en gang i mellem.

 

M gjorde det helt selv

Da vi besluttede os for at være færdige, tog M grimen på hende igen og gik lidt rundt med hende, inden han selv lukkede hende ud på marken (eller fik lidt hjælp fra mig til at holde de andre heste væk, så Gitte kunne komme ud). Jeg er så super stolt af M! Jeg ved jeg sagde det også i sidste indlæg (læs her) men jeg synes bare at det både er super fedt og flot af ham at han nu tør at selv at gå med Gitte, i forhold til hvordan har var før med heste. Så jeg er en super stolt kæreste!

 

M er fantstisk

Generelt er jeg bare super stolt af ham! Jeg synes at det er super flot at han går fra at være bange for heste (som han egentligt stadig er) Men kan selv lukke Gitte ud på fold og selv gå rundt med hende, men også at han faktisk hjælper mig utroligt meget udover det med hestene. M er bare fantastisk! <3

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *