Alt og ingenting

Lidt girl time med Gitte

 

Nu har jeg faktisk ikke set Gitte særlig meget de sidste par måneder, hvilket har ærget mig virkelig meget. Jeg tror også at hun har savnet os lidt.

 

 

Lidt tid sammen med Gitte 

Men her i weekenden var vi ude ved hende. Vi var stået op og jeg havde gjort mig rigtig fin, da det egentligt var meningen at vi ville have filmet noget, men det gør vi i denne her weekend. Det besluttede vi da vi var ude ved stalden. Der kom nogle af de andre ud også, så det hjalp heller ikke rigtig på det der med at skulle filme. Men jeg ville godt hygge lidt med Gitte inden vi kørte igen.

 

 

Er det jer?

Derfor hentede jeg min strigletaske og et trækketov og tog hende ind. Den gang da vi kom og kaldte på hende, stod hun først og kiggede, gik et par skridt, for så at kigge igen. Hu vrinskede efter M den gang jeg var oppe for at hente mine ting. Jeg havde så hentet en pose godbidder, som jeg skramlede med og så kunne hun godt komme. Faktisk løbende, hvilket ikke helt er så godt når hun er halt, men når der er mad, så skal Gitte have mad. Hun er jo en ægte fjordhest.

 

 

Vask af hove

Men jeg fik Gitte ind, mens de andre havde fået deres hest ind. Jeg tog hende så bare ind på vaskepladsen, for at vaske hendes hove, da de var blevet ret mudrede, da det jo regner lidt for tiden, så markerne bliver mudrede. Men Gitte stod pænt stille, også da jeg gik op for at hente noget til hendes hove. M stod så også nede ved hende og tog hende med ned på striglepladsen.

 

 

Flere end bare en 

Her fik jeg smurt hendes hove, med sådan noget der beskytter mod mudrede og våde hove, så de ikke bliver dårlige og bløde. Jeg fik også striglet hende, så hun blev fin. Her fik hun et par godbidder, som hun også stod og tiggede efter. M stod og snakkede med de andre, af dem som ikke stod og striglede, mens jeg striglede Gitte. Her blev der sådan halvt aftalt at der var flere som skulle op på hesten igen, så det glæder jeg mig til at se!

 

 

Lidt mig og hende tid 

Men Gitte blev lukket på fold igen og der tiggede hun jo også lige om lidt flere godbidder, men dronningen er blev et lille prop, da hun jo ikke rigtig laver noget, når hun er halt, så derfor bliver hun jo ret tyk. Glæder mig til at kunne komme i gang med hende igen. Jeg har faktisk savnet det rigtig meget at kunne hygge med hende, da det altid bare har skulle være om noget andet, det seneste stykke tid. Så det var så rart at der lige var lidt tid mellem mig og hende igen.

 

 

Jeg har savnet jer 

Jeg tror også at Gitte har savnet at der blev hygget omkring hende fra vores side af, da vi de sidste par gange bare har koncentreret os omkring andre ting, eller om Hansi, hvis jeg har skulle ud og ride på ham. Hvis der er noget som jeg skulle tro på, så er det at hun i hvert fald har savnet M, da han vist er af af hendes y- personer. Så jeg tror også hun var meget glad. Hun stod også og kiggede efter os, da vi kørte, samt kiggede på os, da vi stod og snakkede sammen nede ved ridehallen/stalden.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *