Alt og ingenting,  undringsrunde

Jeg skal være den perfekte heste ejer

 

Hmmm jeg ved ikke helt hvor jeg starte, men jeg prøver alligevel!

 

 

Masser af skæld ud 

Så her for et par uger siden fik jeg skæld ud af M. Det var ikke sådan en lille skæld ud, men sådan at han faktisk skræmte mig lidt. Det endte så med at han satte sig på gulvet, for ikke at skræmme mig mere, da jeg ved at det var ikke hans mening at skræmme mig. Men i kan læse lidt om det i det her indlæg. Så jeg hankede op i mig selv og prøvede virkelig at være sød og ikke skælde så meget ud, men det lykkes desværre ikke helt tror jeg. Mere om det senere!

 

 

Du kender rutinen 

Men vi skal jo hver dag ud til Gitte for at ordne boks og give foder. Nogle gange skal vi så også lukke ind. Det skiftes os opstaldere om. Jeg ordner jo altid boksen, hvilket vil sige at jeg samler klatter osv. Mens jeg gør det, så ordner M foderet til Gitte, samt alt det wrap hun skal have. Jeg plejer jo altid lige at bredde wrappen ud nede i posen, så den ikke er så sammenklappet, hvis i forstår hvad jeg mener?

 

 

Sit helt eget system 

Men M har et helt andet system. Han gør det nemlig først når det skal ind i boksen. Det er jo også helt fair, det var bare ikke lige sådan jeg ville have det. Så jeg er nok blevet lidt irriteret når han ikke har gjort det på min måde. Vi har også fundet ud af at Gitte gerne vil have sin wrap henne i hjørnet. I starten lagde vi det bare lige ved boksdøren, men vi kunne se at Gitte selv tog det der over hvor det passede hende bedst. Dronningen bestemmer jo!

 

 

Så fik han skæld ud igen 

Jeg vil jo gerne have wrappen bredt ud, så det også er nemmere for staldejerne, når de om aftenen skal give wrappen ind i boksen, men som sagt så har M sit helt eget system. Så her i søndags da jeg igen, igen havde rettet (læs: skældt ud) på ham med det skide wrap, fik han nok. Ikke at han skældte mig ud igen, men jeg kunne godt mærke at nu skulle jeg bare lade ham køre sit eget system. Jeg blev faktisk virkelig ked af det, over at jeg  skældte ham ud igen. Synes selv jeg indtil da havde klaret mig sådan nogenlunde okay og havde også gået og tænkt at jeg havde været ret god før det og så sker det så.

 

 

Kontrolfreaken Bitten 

Så nu har jeg lovet mig selv at M skal bare have lov til at køre sit eget system. Jeg har nok bare haft brug for lidt for meget kontrol, fordi jeg har følt at nu skulle jeg bare være den perfekte hesteejer, for jeg skulle nok vise dem at jeg er god nok til at kunne eje en hest. Derfor har alting skulle være perfekt, for at andre ikke kunne sige at noget af det eg gjorde var forkert. Det har jo så som sagt resulterede i at jeg har skældt M ud, fordi han ikke gjorde det, så det var “perfekt” i mine øjne.

 

 

De viser mig vejen 

Men Gitte har det jo godt og hun er faktisk også god til at vise at sådan vil hun have at tingene skal være. Ikke at hun bestemmer, men se bare på hvordan hun viste hos at hun helst vil have sit wrap ovre i hjørnet af boksen. Så både M og Gitte er gode til at vise mig vejen til at blive en god hesteejer. M virker i hvert fald glad for at være ude i stalden med mig (også selvom det er koldt lige pt.). Når jeg selvfølgelig ikke lige skælder ham ud. Gitte virker også til at være rigtig glad for at være ude i den nye stald.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *