“Jeg kan stadig score dig”

“Jeg kan stadig score dig”

24. september 2019 0 Af Bittens horseworld

Så i dag skal vi tale om kærester – eller nærmere betegnet folk som, tror de kan tage andres kærester!

 

Det ved man bare!

Ærlig talt forstår jeg ikke folk som tror de kan eller gør det.. Måske hvis de begge er i forhold, men hvor begge er ulykkelige, men hvis man nu tager mig og M’s forhold, er det ikke et ulykkeligt forhold! Vi begge to er meget glade for hinanden og elsker, samt respekter hinanden og der er ikke rigtig noget som kan skille os ad, da vi begge to ved at vi skal være sammen til evig tid! Han er min soulmate og jeg er hans! Os begge to har fundet ro i vores liv, med os to sammen! Jeg har spurgt hvordan man ved at man har mødt den rigtige og alle siger – det ved man bare og ja det ved man bare!

 

I mellem et par

Men det er som sagt ikke det som det skal handle om i dag! Fordi det skal jo handle om folk, som tror de kan komme i mellem sådan et par! Når et par er så sammentømret som fx mig og M er, så er der ikke rigtig noget som kan skille os ad. Ja det lyder måske pladderromantisk, men jeg vil ikke skilles fra M og jeg ved at han har det på samme måde! Nu snakker jeg jo meget om mig og M i det her indlæg, så vi tager lige udgangspunkt i mig og M.

 

Desperat og sørgeligt!

Fordi der er nogle som prøver at komme i mellem os.. Eller jeg synes nu bare at det er lidt sjovt at man tror man kan, fordi det kan man virkelig ikke! Men alligevel er der nogle som skal prøve og prøver ihærdigt, så det nærmere ser desperat ud! Jeg synes det er ret sørgeligt når man prøver, fordi man kommer til at se så desperat ud and ain’t nobody wants to do that!!  Hvorfor bare ikke forstå at det nej er et definitivt NEJ! Hvis  man så kommer man bare til at se endnu mere desperat ud!

 

Godt træls

Selvom jeg i starten synes at det var sjovt – eller det er det stadig, så synes jeg nu mere at det er ved at være godt træls når man jo ikke fatter det der NEJ!! og bliver ved med at prøve, selvom det er fuldstændig håbløst! Igen fordi det virker så sørgelig og desperat for dens part.. Og det er virkelig ærgerligt!

 

“Jeg stopper!”

Men hvorfor er der så nogle som prøver at stjæle andres kærester? Tja det skal jeg ikke kunne sige, men måske fordi de føler sig ikke tilstrækkelig hvis ikke de har en kæreste og har “udset” sig en, som de tænker de vil passe med. “Desværre” er der bare nogle som ikke lige bare lader sig sådan bryde! Hvorfor ikke bare sige “nej han/hun har en kæreste, som han/hun er glad for. Jeg stopper!”. Så kunne man måske tænke at personer som prøver, tænker at de er “pænere” end den person som er deres modstander, men tydeligvis ikke, hvis personen som de prøver at være sammen med, afviser dem og stadig hellere vil have deres partner..

 

Anyway det er bare lige det som jeg tænker, når jeg tænker over de her ting.. Husk at i altid kan læse M’s indlæg her på bloggen, hvor han også siger at jeg er hans fremtid!