Alt og ingenting

Hyggefisen Gitte

I går var mig og M ude ved Gitte

 

Den gamle vej 

Men om natten havde jeg haft lidt problemer med min mave, så vi sov længe. Faktisk sov vi ret længe og klokken var ret mange, da vi vågnede. Men efter jeg havde gjort mig klar og fået M op ad sengen (smart at han altid lige kan ligge lidt længere, da jeg tager længere tid om at gøre mig klar) og han selv blev gjort klar, kørte vi afsted. Vi kørte “den gamle vej” hvilket bare vil sige at vi kørte ad hovedvejen, istedet for motorvejen. Vi var også lige et smut i Aldi på vejen, for at få noget at spise, for klovnen her, havde jo ikke noget.

 

En hel container fuld af møg 

Men vi kom ud til stalden og de var ved at muge ud. Jeg tror måske at de var ved at bundmuge, men jeg ved det faktisk ikke helt. Men en hel container fuld af møg, stod der i hvert fald. M og mig kiggede i hvert fald efter hvor Gitte stod ude på marken og surprise, hun stod og spiste.. Så kender man hende! Jeg fik hentet mine ting, det var dog ikke så mange, kun en strigle taske og et dækken, da jeg ikke ville ride i dag, på grund af det med maven.

 

En fake strigle 

M gav mig trækketorvet og jeg fik hentet Gitte ude på marken og hen til leddet, hvor M så tog over og gik ned på striglepladsen med hende. Når det er M så følger hun stille og roligt med. De er så gode sammen! Hun kiggede dog lidt på containeren, da de gik forbi, men det var så også det. M fandt strigler frem og nu ha han lært at man strigler først med en hård strigle, så jeg fik plastisk striglen, mens han tog min “magicbrush” (det er sådan en fake, men god en i lyserød selvfølgelig!)

 

Goodiebox 

Hvis i så med i slut oktober, så har i ville kunne se at jeg har købt sådan en goodiebox fra hestegoodie og i denne her måned har jeg fået en igen, som M hentede i ude i bilen, mens jeg striglede videre, fordi der var noget i som vi skulle bruge. Hvad det var kommer i jo til at se senere i en video, som kommer i slutningen af denne her måned. Men Gitte blev striglet og jeg tror hun nød den opmærksomhed! Da M stod og striglede hende selv, stod Gitte helt bomstille! Det er som om at hun ved at M ikke er helt tryg endnu, så derfor står hun stille

 

Advent kalender 

Så fik hun sit røde dækken på og M trak hende ind i ridehallen. Jeg havde taget kameret med, så vi fik også lige taget nogle billeder (blandt andet det i kan se i dette indlæg) og optaget en video, fordi jeg vil gerne lave en advent kalender, så hver søndag i december bliver der lagt en video ud, udover den som normalt bliver lagt ud. Men vi hyggede os bare med Gitte og gik lidt rundt med hende og lavede noget friheds dressur og prøvede at øve tricks med hende, hvilket hun ikke helt fatter, men det skal nok komme!

 

Lidt for ivrig 

Jeg tror også at Gitte synes at det er hyggeligt når hun ikke skal rides, men bare bliver hygget om med godbidder og kløet. Så elsker hun også M, for han giver hende altid masser af godbidder!  Så der blev bare rigtig hygget om Gitte i går! Da vi var færdige (og der ikke var flere godbidder i posen), Fik Gitte sit udedækken på og M lukkede hende ud. Hun var lidt for ivrig for at komme ud på folden og havde ikke lige opdaget at hun stadig havde trækketorvet på, men M håndterede det flot! Da hun så hende fik trækketorvet af, gik hun lidt og ellers stod hun lidt og kiggede, mens Baily passede på hende.

 

Ville gerne have haft ham her 

Da jeg var ved at pakke mine ting sammen, kom en af dem som har deres hest stående i stalden. Hun skulle ud og gå med deres hest, så hyggeligt altså! Men jeg fik pakket mine ting sammen og vi stod og snakkede lidt og så kørte vi hjemad. M skulle noget om aftenen, så derfor blev han ikke så længe efter at vi var kommet hjem. Ville gerne have haft ham her i går aftes, men kan godt forstå at han gerne ville det, som han skulle.

 

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *