Alt og ingenting,  gode råd

Hvorfor skal vi nedgradere os selv?

Der er noget som jeg har gået og tænkt over..

 

Hvis du er pæn er du en b*tch 

Som i kunne læse i dette indlæg så var jeg til fest sammen med M. Her oplevede jeg en masse ting, hvilket også fik mig til at tænke. Det jeg især tænker på er hvorfor vi dømmer andre, før vi kender dem? Faktisk nærmere kvinder der dømmer andre på grund af deres udseende fx. Det kan fx. være hvis en pige/kvinde kald det hvad du vil, er meget pæn og andre måske ikke føler sig helt så pæn, så bliver den pæne kvinde dømt til at være en b*tch.

 

Dømt på andres usikkerhed 

Er det kun mig der synes det er forkert? Jeg synes det er forkert, fordi vi dømmer andre på grund af noget som man egentligt ikke kan gøre for! Fordi denne her kvinde er pæn og måske endda smuk, så bliver hun på grund af andres usikkerheder, dømt til at være som hun måske ikke er (hvem ved for de har helt sikkert ikke prøvet på at lære hende at kende!)

 

Har ikke noget med det at gøre

Hvorfor er det at man ud fra sine egne usikkerheder, skal dømme andre? Det forstår jeg helt ærligt ikke! Jeg ved ikke om det bare er mig, men er det ikke forkert? Fordi man selv er usikker, så skal det gå ud over andre, men slet ikke har noget med det at gøre – især hvis det er første gang at man møder kvinden, eller mennesket for den sags skyld.

 

Pænere end os selv 

Os kvinder er bare utrolig gode til at dømme andre og det er virkelig en skam, fordi vi går glip af så mange venskaber, mennesker og oplevelser! Hvis nu vi bare kunne lære at elske, eller bare kunne lide os selv, til at vi ikke dømmer andre på hvordan de ser ud, hvis nu de er “pænere” end os selv. Fordi selvom om man måske ikke selv synes at man er smuk, så er der altid andre som synes at man er det smukkeste i verden!

 

Opgrader dig selv 

Så måske vi selv skulle kigge os i spejlet og tænke “hey jeg har da egentligt nogle ret pæne øjne og mine læber er da egentligt også ret gode!”, end at nedgøre os selv og på den måde “nedgradere” os. Vi skulle hellere “opgradere” og sige til at selv at vi er ret smukke os kvinder! Det er der i hvert fald mange der synes og det skal vi også selv synes!

 

Så husk! DU er smuk, DU er fantastik og DU er det bedste!

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *