Alt og ingenting

Hvad er mine mål for 2021

Nu er det jo første gang at jeg ejer en hest og derfor også første gang jeg kan lave mål for hvad jeg vil med mit år 2021 som hesteejer.

 

 

Jeg købte jo Gitte i starten af Januar. Vi hentede hende d. 13. januar og hun faldt så hurtigt til i den nye stald. Men hun havde ikke været redet i næsten et år og derfor troede vi heller ikke at vi kunne ride hende. Men det viste sig at vi godt måtte gå i gang med genoptræningen af hende. Så vi er ligeså stille gået i gang. Det nåede dog at blive frostvejr, før vi sådan rigtig kunne gå i gang, så det blev sat lidt på standby.

 

 

Men hendes genoptræning går godt og hun kommer langsomt men sikkert i bedre form. Derfor har jeg fundet ud af, at jeg faktisk godt kan lave nogle mål med hende.

 

 

Så dem har jeg stillet dem op på en liste:

  1. Gennemfør genoptræningen med Gitte: Lige nu skal Gitte genoptrænes så hun rigtig kan blive fit for fight. Hun er blevet lidt tyk, men har allerede tabt sig lidt. Det har hjulpet at hun kom på noget foder og tilskud, der gjorde at hun kunne regulere alle de stoffer som hun nu skal kunne regulere.
  2. Få Gitte i en god form og muskuløs krop: Når Gitte har gennemgået sin genoptræning, så kommer hun forhåbentlig i en rigtig god form og får sat nogle muskler Lige nu, er det nok mere bare fedt, end muskler der er på hendes krop. Derfor er et af mine mål at kunne få hende i en god form, så hun rigtig kan shine.
  3. Få undervisning på Gitte: Noget af mit helt store drøm og mål er at kunne få undervisning på Gitte. Sådan hun bliver en rigtig flot dame, der rigtig kan vise sig. Jeg savner sådan at få undervisning, for det gør altså bare noget godt for en. Det der med at der er en som står og retter på ens dårlige vaner. Kom med det! Jeg elsker det!
  4. Komme ud og starte nogle små stævner: Gitte bliver 20 nu her i maj, men det betyder på ingen måde at hun er slidt. Faktisk er hun nærmest det modsatte! Hun er virkelig livet op og blevet så glad. Det er så dejligt at se, at ens hest er så glad at hun løber rundt på marken og laver små bukkespring. Men jeg kunne godt tænke mig at komme ud og starte nogle stævner på hende. Ikke fordi vi skal ride store stævner eller klasser, men bare så man lige kommer ud og snuse til det. Selvom hun er en frisk dame, så skal vi stadig passe på hende, så hun kommer til at holde i mange år fremover!
  5. At forsat have en super glad hest: Ja det siger nok sig selv, men det er vigtigt for mig at jeg har en glad hest og som også trives. Både i krop og sind, men også med de andre (eller den anden) heste der findes i stalden. Jeg har kunne mærke at hun tidligere nok ikke var helt så glad, som hun er nu. Derfor håber jeg på at hun forsætter med at være glad, selv når vi får redet noget form i hende.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *