Uncategorized

Hvad er et godt parforhold?

Hvordan har man et godt parforhold? Det er et spørgsmål som jeg tit har stillet mig selv og tydeligvis ved jeg det faktisk ikke rigtig. Men giver det da alligevel et godt forsøg med at forklare, hvad jeg tror et godt parforhold er.

 

God kommunikation

For det første så tror jeg at i et godt parforhold, er det vigtigt at man har en god kommunikation og at man prøver at forstå hinanden. Det kan godt være svært og det er især svært når den ene part lukker af, mens den anden prøver ihærdigt at få det til at fungere! Men så kunne man i stedet for at lukke af, simpelthen sige til personen at man ikke vil dem mere. Det der med at vente fordi man ikke tør, er lidt lamt synes jeg. Man holder den anden person for nar og det er ikke særlig pænt gjort! Men det handler mere om hvad der sker når man ikke skal være sammen og det skal jo handle om hvordan man bliver sammen jo! Men husk at snakke sammen – også om de svære ting! For de er ved de svære ting at man lærer mest og dermed lukker man heller ikke den anden person ude!

 

Vil hinanden

Det næste er at man selvfølgelig vil hinanden – igen en svær ting hvis den anden ikke viser det. Det kan få den anden part til at føle sig så forkert, når man ikke får nogen god, eller ingen respons fra den anden part. Det gør ondt… Det gør rigtigt ondt! Men igen det handler om hvordan man bliver sammen, så husk at sig noget pænt til den anden part, for så får de selvtillid og så ved de at man vil en! Det er vigtigt i et forhold at vise at man vil den anden person og interesser sig for den anden person. fordi det leder os hen til den næste ting:

 

Nærhed

For den næste ting som jeg synes er vigtigt er: nærhed. Nærhed er vigtigt fordi det igen viser man vil den anden person. det handler ikke om det som voksne gør når man godt kan lide hinanden (kan man mærke at jeg er ved at læse til pædagog og prøver at forklare ting på en børnevenlig måde?! 😀 ) men fx. bare et et kram, kys eller en hånd som lige bliver holdt af en andens hånd. Det er også de små ting som gælder. Eller fx når man putter. Der findes ikke noget som giver mere nærhed end når man putter, uden at det skal føre til andet. Det er bare det der med at man er tæt på et andet menneske og igen når man ikke får det, bliver man ked af det og tænker at der er noget i vejen med en selv.

 

Kælenavne

Noget som jeg faktisk ikke vidste, men læste her for et stykke tid siden, er at par som har kælenavne for hinanden, eller kalder hinanden for.. ja jeg ved ikke hvad folk kalder hinanden, har større chance for at blive sammen.. Måske derfor min ex og jeg ikke gjorde hahaha 😉 Men folk der kalder hinanden for noget som ikke er deres navn, har simpelthen større chance for at blive sammen. Men hvorfor er det sådan? Ja jeg ved det jo ikke og er jo ikke lige det bedste eksempel på det.. Jeg troede faktisk at jeg ikke kunne lide at blive kaldt for noget andet end Bitten, men fandt faktisk ud af at det kan jeg godt. Noget jeg dog HADER at blive kaldt for er “skat” og “skatter”! Kan simpelthen ikke fordrage det! Det passer bare ikke til mig. Men tilbage til kælenavnet. For det jeg læste var at forholdet styrkes, fordi det giver en følelse af intimitet – altså den nærhed som jeg snakkede om lige før. Det er vigtigt i et forhold! Hvis det ikke er der, ja så kan man jo fx se på mig..

 

 

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *