Alt og ingenting,  undringsrunde

Har du Corona blues?

 

Kan vi ikke godt bare passe på hinanden, så vi ikke skal gå i denne her bobbel af træthed af alt det her vi skal, mens denne her pandemi står på?!

 

 

Sæson 3 , episode 2

I går aftes sad M og mig på sofaen. Vi sad bare og hyggede os og spiste noget is. M satte nogle videoer op så vi kunne se dem op på tv-et. For at drille mig satte han et afsnit fra ‘Landmand søger kærlighed’ på og det skulle selvfølgelig lige være det afsnit jeg har været med i. Jeg har altid sådan en lyst til at sige “hold nu din kæft” til mig selv, når jeg ser mig selv i det program! Jeg synes det er så pinligt og jeg kan slet ikke holde ud at se det!

 

 

De gamle gode videoer 

Men noget vi også så, var nogle af mine gamle videoer. Jeg synes det var s underligt at se dem, fordi jeg var så glad. Den der glæde er lang tid siden at jeg har set den, for jeg har været meget sur, det sidste år synes jeg. Jeg ved ikke om det hænger sammen med at vi lige nu er i en pandemi. Men det var bare så underligt at se det der glade ansigt, fordi jeg ikke rigtig føler mig så glad. Det er ikke fordi jeg er helt depri, men jeg ved ikke.. Der sker bare ikke så meget i mit og nok også vores liv lige nu.

 

 

Jeg savner at tage på eventyr 

Så derfor blev jeg faktisk også ret ked af det. Jeg savner det der glade ansigt og den der glæde man følte den gang. Lige nu er det lidt tomt. Nej det er heller ikke fordi der som sådan er noget galt mellem M og mig, men man savner da at kunne tage ud på eventyr eller kunne tage i butikker hvor man ikke skal til at have maske på, der godt kan føles lidt som om at man bliver kvalt.

 

 

Alting kommer i par 

Jeg savner også det der med at man må være mere end 5 samlet, hvilket for mig faktisk ikke rigtig giver så meget mening. Det ville have været bedre hvis man måtte samles 6, fordi jeg føler lidt at man kommer i par. Tit for har du 3 par der samles, men nååå nej det må de ikke, for man må kun være 5. Det betyder at man skal skille et par ad og det synes jeg bare er virkelig mærkeligt! Især hvis man har kæmpet for at være et par og så lige pludselig “må” man det ikke mere. Det giver jo overhovedet ikke mening!

 

 

I’ve got the blues 

Så jeg jeg har nok bare Corona blues, sammen med en masse andre blues, fordi jeg er pænt fucking træt af det her lort! Undskyld mit sprog, men det er sådan jeg har det! Jeg savner at have en normal hverdag, hvor man ikke skal holde to meters afstand, spritte af konstant, have en eller anden maske på og være mere end 5 personer. Det her skal bare snart være ovre! Derfor skal vi passe på hinanden, for hvis vi ikke gør, så går der længere tid før det går væk og det tror jeg ligesom ikke rigtigt at der er nogle der er intersseret i!

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *