Alt og ingenting

Gitte savnede os!

 

Så jeg ved godt at der ikke er kommet nogle indlæg ind i weekenden. Det beklager jeg. Jeg har haft travlt med at skrive en opgave til studiet, som heldigvis er blevet afleveret i dag.

 

 

Hungry like a wolf 

Men fredag havde jeg en formiddagstime på studiet, så den skulle lige overtsået først, før jeg kunne lave andre ting. Desværre skete der noget, som gjorde M ret sur, så M kørte sig en lang tur, for at kunne slappe af igen. Imens havde jeg fået gjort mig lidt klar. Vi skulle vist ikke noget i løbet af dagen, men om aftenen havde vi indluk vagten, så vi kørte der ud lidt tidligt. Vi havde taget lidt mad med, som vi egentligt ville have taget med der ud, men who are we kiding? Når man er sulten, er man sulten!

 

 

Hvor er vi henne?

Men vi var der ude lidt tidligt, så vi kørte egentligt igen og kørte en lille tur. Vi havnede af alle mulige små veje og anede overhovedet ikke hvor vi var henne. Det var egentligt meget hyggeligt bare sådan at køre. Men vi endte ude i stalden til sidst, hvor vi hurtigt fik ordnet boks og blandet foder og lukket hestene ind. Gitte kom i hvert fald ret hurtigt ind, for hun ville gerne have sit foder og det skulle bare være nu!

 

 

Skulle have holdt sig til 3 

Da vi kom hjem havde vi en hyggelig aften på sofaen. Vi har siden onsdag aften, set film. Onsdag så vi ‘The intern’ som er et ret sød film. Der er bare et eller andet roligt over den. De andre aftener har vi så set ‘Politiskolen’. Så vi har set 1-3 (torsdag, fredag og lørdag aften). De er vist blevet lavet 7 af de film, men vi blev ret hurtigt enige om at de skulle bare have holdt sig ved tre.

 

 

Det skal jo matche 

Om lørdagen spurgte M hvad jeg havde lyst til at lave. Jeg svarede aat jeg godt kunne tænke mig at køre en tur. Så vi fik gjort os klar og så kørte vi ellers afsted. Vi var dog først et smut i Agroland, for at købe noget tilskudsfoder til Gitte, samt fik vi også købt en ny grime med rosegold spænder. Det skal jo matche ikke?! Jeg fik også købt et hesteblad til mig selv. Det sad jeg og kiggede i, da vi kom til Billund. Vi plejer at holde på en plads ved lufthavnen og se på fly der letter og lander, men der er jo ikke rigtig nogle lige nu, så derfor slappede vi bare lidt af.

 

 

Ved Filsø fra roadtrippen 

Men på vores tur, endte vi over ved vestkysten. Faktisk der hvor vi var, da vi var på roadtrip den gang da vi havde kendt hinanden i lidt over en måned. Det var ret sjovt at være tilbage dertil. Men vi fik os noget frokost hos bager/cafe (to go selvfølgelig) og så fandt vi et sted vi kunne holde. Det var faktisk der hvor jeg har taget nogle billeder. Et af dem, er det i ser her på indlægget. Da vi havde fået spist, kørte vi egentligt bare hjemad. Jeg havde ellers lagt mig til at sove lidt, men hovedet ville ikke rigtigt. Så jeg sad bare og slappede af, mens jeg puttede mig under min jakke. Havde en mega hyggeligt tur i et godt selskab med M

 

 

Det gjorde jeg bare ikke! 

Fandt også lige ud af at jeg på en eller anden måde, mens min telefon har ligget melleem mine lår, gået ind på en profil, derefter gået ind på et billede, for at gå ind på en profil der havde liket det billede, for at sende billeder. Hvad har den person ikke tænkt?! Så får personen helt random billeder, af en helt random person. Hvorfor er jeg sådan her?! Heldigvis tror jeg ikke at det gjorde så meget, men var ved at dø af grin da jeg fandt ud af det og undskyldte også! Da vi kom hjem fik jeg lige en kop kaffe og skiftet noget tøj, mens M fik sig en lille lur, inden vi skulle ud i stalden. Vi havde nemlig indluk igen.

 

 

Hvor har i været?! 

Så da vi kom kørende ind ad indkørslen og Gitte så vores bil, kom hun galoperende op til os. Hun stod ellers længere nede på marken. Det var lige før man troede at hun ikke ville nå at kunne stoppe før hegnet. Hun begyndte også at vrinske da hun kom op til hegnet. Jeg tror hun havde savnet os. Så vi fik hurtigt ordnet boks og foder, så vi kunne lukke dem ind. Gitte har et eller andet med at hun skal gå ind i Andreas’ (den anden hest) boks. Men Andreas puffer hende lige ud og så går hun fint ind i hendes egen. Det der pjat gider Andreas ikke.

 

 

Så det var fredag og lørdag. Søndag må i høre om næste gang, da der skete noget helt fantastisk, som jeg glæder jer meget til at fortælle om!

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *