Alt og ingenting,  fjordhest

Gitte fik smed

 

Nu ved jeg godt at jeg ikke har fået lagt et indlæg, men jeg har haft travlt med alt muligt. Men nu kommer der et igen. Her er det fra hvad der skete i fredags.  I har også kunne læse at jeg har haft det lidt svært her på det seneste, så kan jeg fortælle at tingene er blevet bedre nu.

 

 

Tågen blev løftet 

Efter jeg snakkede med M og derfor også begyndte at græde, var det som om at noget af alt den vrede jeg har gået rundt med, var forsvundet lidt. Så da jeg vågnede i fredags, var det som om at noget af alt den tåge var blevet løftet lidt. Jeg kunne også overskue mere, end jeg havde kunne de andre dage. Jeg fik derfor også lavet lidt af det huslige arbejde, som nok er blevet forsømt lidt, her på det seneste.

 

 

Hvordan kommer jeg derud?

Men jeg havde fri, eftersom jeg havde om torsdagen siddet og skrevet eksamen. Gitte skulle have smed senere på dagen, men M var på arbejde indtil klokken 18, så derfor skulle vi finde ud af hvordan jeg ellers skulle komme ud til stalden. Men den anden opstalder ringede og fortalte at smeden kom en tidligere end vi havde aftalt, så derfor skulle jeg hurtigt der ud. Jeg havde ingen cykel da den (igen) er blevet stjålet.

 

 

Verdens bedste svigerfamilie 

Heldigvis har jeg verdens bedste svigerfamilie, som er så søde at hjælpe, så jeg blev kørt ud til stalden af dem. Vi havde egentligt aftalt at jeg skulle køres ved 16 tiden, men fordi smeden kom tidligere, måtte jeg hurtigt få fat i M’s familie og krydse fingre for de havde tid lidt tidligere. Men igen så har jeg verderns bedste svigerfamilie, som heldigvis godt kunne køre mig tidligere.

 

 

Min søde pruhest

Så da jeg kom ud i stalden, stod smeden og ventede på mig. Fik hurtigt Gitte ud på staldgangen og smeden fik renset hendes hove. Jeg nåede det jo ikke selv. Men Gitte var så sød ved smed. Stod bare så pænt og stille. Godt nok ville hun tage benet  tilbage på hendes venstre forben, men ellers så stod hun bare så pænt. Da smeden var færdig og jeg havde fået betalt, fik jeg hentet min strigletaske.

 

 

Bare lige studserne 

Ville nemlig lige give hende en strigletur og klippet hendes man. Ikke fordi den skulle klippes ned igen, men bare så den var lidt pæn at se på. Kunne dog ikke finde min saks til at starte med, så gik rundt og ledte efter den. Måske jeg skulle kigge hele min strigletaske igennem, for fandt den i en af de små lommer. Den eneste jeg ikke havde kigget i. Flot Bitten, rigtigt flot! Men fik klippet Gittes man og striglet hende.

 

 

Min trætte hest 

Hestene stod indenfor mens jeg fik ordnet det hele i stalden. Gitte stod for det meste ude på staldgangen. Hun plejer altid at bevæge sig, men hun stod så pænt og stille. Hun var virkelig træt, så hun stod også og hvilede sig lidt. Som i kan se på billedet, trak hun det ene bagben ind under sig. På et tidspunkt, stod hun også og hvilede det ben med hoven op ad den anden. Nogle der har en grund til hvorfor hun gjorde det? I så fald må i meget gerne skrive det i kommentarerne! 🙏

 

 

Det hele er ordnet 

Gitte fik også lige lidt hovolie på og så fik jeg ordnet hendes boks. Derefter kom hun ind i hendes boks. Der var ikke så lang tid til at hestene skulle ind, så derfor lod jeg dem bare stå inde. Så gik jeg og ordnede alt det jeg nu skulle have ordnet. Fik blandt andet hængt et sadelunderlag jeg har fået vasket, ind i skabet, sammen med de healingsgamacher, som jeg også har fået vasket. Så fik jeg også lige pudset Gitte’s hovedtøj med nogle læder servietter. Jeg tænker det er er en god ide at pudse det med sådan en klud bagefter, da det vel ikke er særlig rart, når der sidder gammelt sved fast.

 

 

Fik mig en varm kakao og så sad jeg ellers bare og nød roen fra hestene, imens jeg sad og ventede på at M skulle komme og hente mig.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *