Alt og ingenting,  fjordhest

Gitte er blevet forfangen

 

 

Der kommer desværre ikke så mange indlæg ud lige pt. Men jeg er lige begyndt i praktik og det skulle jeg lige i gang med. Derfor har det fået første priotering. Men jeg lovede jo at fortælle lidt om hvad der skete, da vi fandt ud af, at Gitte blev syg.

 

 

Du skal have mundkurv på

Så en mandag var jeg ude i stalden. Synes godt at Gitte ikke så helt så godt ud. Hun virkede halt på forbenene. Derfor havde vi hende lige ude. Vi lukkede hende ud igen og kørte afsted for at købe en mundkurv til hende. Da M og mig så skulle ud i stalden, for at lægge den på hende, så det stadig ikke helt godt ud, så M ringede til det dyrlægen. Det gjorde han faktisk flere gange. Jeg havde også taget hende ind igen. M kørte hjem igen. Troede at han ville komme hurtigt igen, men det gjorde han ikke. Jeg blev derfor ret ked af det og sur.

 

 

Ringede til Dr. dyr 

Da han så kom, havde vi hende lige en kort trækketur ud ned ad staldgangen og her så det ikke særlig godt ud. Derfor ringede M igen til dyrlægen og som kom efter en lille time. Nåede dog at græde flere gange, da jeg var så bange for at det var virkelig alvorligt, inden han kom. Dyrlægen kunne konstatere at Gitte var blevet forfangen. Men det var dog ikke det slemmeste tilfælde han havde set. Han kunne stadig røre og løfte hende ben, men fedtkammen var virkelig hård. Derfor fik hun noget afslappende og smertestillende, samt tapet sådan nogle klodser på forhovene.

 

 

Slankekur og sandbund 

Så er Gitte også kommet på slankekur og boksro de sidste 2 uger ca. Noget Gitte er ret træt af! Hun er er også kommet på en sandbund, hvor bunden er det gode af hendes gamle bund. Resten er sand. Vi har været meget heldig med det, da det ligger lige uden for døren og er meget nemt at få fat på. Er også taknemmelig for at dem vi lejer boksen af, har været så søde og gode til at hjælpe. De kom også med is til at køle hendes ben af, inden dyrlægen kom, hvor hun også havde stået med kølegamacher.

 

 

Men Gitte er som sagt ret træt af, at stå inde. Hun vil UD og det skal bare være NU!

 

 

Der kommer en senere opdatering på, hvordan det går med hende nu her.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *