Alt og ingenting,  fjordhest

Gitte 5 år

 

Beklager at der ikke kom noget indlæg i går, men jeg sad det meste af dagen og havde en prøve eksamen. Derfor har jeg ikke kunne lave et indlæg til jer. Men i skal lige høre hvad der skete aftenen før og lidt af dagen i går.

 

 

Arbejd, arbejd 

M kom sent hjem tirsdag aften. Det gjorde han fordi han har fået et nyt arbejde. Så dejligt for ham. Så mandag var hans første arbejdsdag. Han får først fri halv seks og skal derefter hjem. Så jeg sad klar til at tage ud til stalden, da han kom hjem. Da vi kom ud i stalden fik vi gjort boksen klar og ordnet foderet og lukket hestene ind.

 

 

Gå er vel så meget sagt 

Gitte er jo i gang med sin genoptræning, men har ikke været i gang i en uge, på grund af, at det har regnet så meget, den sidste uge. Så derfor ville vi lige tage Gitte med ud på banen og gå lidt med hende. Tja gå er vel så meget sagt, for det ville Gitte ikke. Jo i starten gik det fint, men så var det ligesom om at fanden til ved hende, for hun begyndte at blive ret vild. Hun ville ikke stå stille og begyndte at løbe i stedet for at gå ved siden af mig.

 

 

Med på legen 

Så jeg har altså købt en unghest og ikke en hest der fylder 20 i maj. Man kan i hvert fald sige at Gitte holder sig godt og holder sig ung med de unge. Hun er jo også til de yngre fyre, da Andreas er halvt så gammel som hende. Men jeg prøvede at lege lidt med hende og bruge hendes energi til noget positivt. Så jeg tog trækketorvet af hende og lod hende egentligt bare gå fri. Hun valgte så at hun hellere ville løbe. Så tog et par skridt til siden, så den anden side og hun legede med på legen. Det var så fedt at mærke. 1. at hun var med på ideen og legen. 2. At man også kunne mærke den der connection mellem os. Det hele var bare så fedt! Men hun kom ind i sin boks igen og så kørte vi hjem igen

 

 

Det brændte 

Igår efter jeg havde afleveret min opgave, kørte vi til Kolding for at hente min ene ridestøvle, som har været en tur ved skomageren, for at den kunne få en ny lynlås i. Vi tog derfor også lige et lille smut til Hööks. Det vidste jeg dog ikke, da jeg sad med lukkede øjne, fordi jeg havde fået et eller andet i mit øje, så det brændte helt vildt. Da jeg så åbnede dem igen, holde vi foran en butik med køkken og bad og jeg troede at vi skulle ind og se på køkkener, til den ny lejlighed. Det skulle vi bare ikke, da vi skulle i Hööks i stedet for.

 

 

I got 99 problems, but a pair of breeches ain’t one

Gik længe og kiggede på alle mulige ting. Kiggede på udsalg stativet og fandt et par ridebukser i en virkelig flot farve! Sådan en petroliums farve. Bad til at det var min størrelse, hvilket det første par ikke var, men det andet var. Så var det jo lige om jeg kunne passe dem. Så Mens M gik ud i bilen, gik jeg ind i prøverummet og prøvede dem. De passede bare perfekt. Var så glad at jeg var næsten ved at hyperventilere, fordi jeg havde det der mundbind på. Det bedste var at de jo var sat ned. fra 899 kroner til 99 (!!) kroner! så der sparede jeg vist ret mange penge. Købte også en longeclip og et par ridesokker, hvor det står ‘dressage’ ned at benene.

 

 

Ny bund i boksen 

Da vi kom hjem, fik jeg lige skiftet tøj til ridetøj, og så tog vi ellers ud til stalden. Vi havde indluk igår, så derfor passede det meget godt at vi kom sent ud i stalden. Men vi fik i hvert fald ordnet boksen og lavet foder og wrap. Gitte fik lidt ny ekstra bund i boksen, så det var meget lækkert for hende. Vi fik lukket hestene ind og de fik deres foder. Jeg fik lige ryddet lidt op i stalden og fundet nogle ting som skulle med hjem, for at blive vasket.

 

 

M skulle sørge for aftensmad i går, så vi var lige inde og handle og ellers brugte vi aftenen på at slappe af og hygge os.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *