Alt og ingenting

Et par trygge arme

 

 

Jeg ved ikke hvor meget mening det sidste indlæg gav. Det gav nok mere mening for mig, men jeg fik i hvert fald mine tanker ud på skrift. Det er nogle tanker som jeg har gået med længe. Meget længe. Flere måneder faktisk, hvis ikke år. Jeg havde bare brug for at komme ud med dem. Prøve at få dem ud ad hovedet.

 

 

Ikke mit hjem 

I mit sidste indlæg begyndte jeg jo at græde på grund af en tiktok video. Men nok også af en anden grund. Jeg føler mig nemlig ikke særlig godt tilpas dernede. Det er ikke mit hjem eller min by, hvis i forstår hvad jeg mener? Men jeg skal til at flytte, så derfor er det vigtigt at jeg får pakket alle mine ting ned i kasser og tasker, så alt er klar til den dag hvor alt skal væk. Så ja jeg rykker teltpælene op igen og flytter sammen med M. Glæder mig helt ekstremt til det.

 

 

4 timer senere

I går skulle M have kommet klokken 10 for at hente mig. Men han havde sovet over sig og kom først lidt i 14. Jeg var så vred og skuffet. Jeg vidste godt at han ikke ville komme klokken 10, men havde ikke forventet at det ville være 4 timer efter. Derfor blev jeg også så vred, fordi det rykker med mit “skema”. Som mange med lidt vanskligheder, så har vi et skema som vi følger. Det gør at hverdagen bliver lidt nemmere. Men hvis det skema ikke passer, så bliver det ret svært at kunne forholde sig til hvad man skal nu. Derfor blev jeg også så vred, fordi hele mit skema skred fuldstændigt. Men den vrede blev til at jeg blev rigtig ked af det, i bilen på vej hjem. Så jeg græd lige så stille.

 

 

Trygheden omfavnede mig 

Fordi M kender mig så godt, så vidste han godt at jeg havde brug for en krammer da vi kom ind ad døren, så nåede kun at sætte mine tasker, før et par arme blev lukket omkring mig og så kunne jeg ikke mere. Jeg kunne ikke holde tårerne tilbage mere, så jeg græd og jeg græd. Jeg var så ked af det! Det var virkelig rart at kunne mærke at der var en som lige holdte fast om en med et par stærke arme og fik en til at føle sig tryg. Så der stod vi. Mig som græd og M som bare stod og holdte om mig.

 

 

Man up 

Men vi skulle have gjort lejligheden ren, fordi der skulle tages nogle billeder af den. Så fik lige mandet mig op, så næsten hele lejligheden blev ren. Begyndte dog at græde igen, efter de billeder blev taget, fordi så gik det sådan rigtigt op for mig at nu sker det! Nu flytter jeg sammen med M. Men tror M var ret stolt af mig fordi jeg kunne grow a pair, selvom jeg lige havde været utrolig ked af det. Jeg tror han blev lidt imponeret over den styrke det tog.

 

 

Ingen energi 

Vi sad lidt på sofaen, inden vi tog i stalden. Eller jeg lå og puttede mig op ad M, mens han så et eller andet på youtube. Jeg var så smadret og helt tabt for energi. Derfor arbejdede vi heller ikke rigtigt med Gitte, da vi havde lukket hestene ind. Havde ingen energi. Derfor tog jeg også lang tid inde i supermarkedet, da jeg var ude og handle. Jeg tror M synes jeg tog lidt for lang tid og han kender mig så godt, at næsten var på vej til at gå ind og hente mig, for at se om jeg var okay.

 

 

Lord of the rings

M havde glemt sin telefon ude i bilen, så jeg var lige ude og hente den. Selvom det var mørkt, kunne jeg høre alle fuglene fløjte. Så er foråret rigtigt på vej! Det løftede mig en smule. Aftenen blev brugt på sofaen og film. Vi så Ringenes Herre (1’ern). Eller noget af den, da de er jo sygt lange de film. Faldt ret hurtigt i søvn, da vi gik i seng og vågnede i dag og var frisk og udhvilet.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *