Alt og ingenting,  træning

En tur uden sadel og tre slags skinker

 

Nu skal jeg nok prøve at opdatere jer lidt mere! Sidst hørte i om tirsdagen og hvor jeg cyklede 14 km på en dag. Well torsdag var ingen undtagelse. Onsdag havde jeg hviledag. Eller var ude og gå en tur, men mine ben var så sygt ømme!

 

 

Morgenkaffe og levende lys 

M tog afsted på arbejde, derfor stod jeg op. Fik lavet mig noget morgenmad og morgenkaffe. Havde levende lys tændt. Jeg elsker sådanen langsom morgen, hvor jeg bare kan gå og hygge mig. Men jeg skulle cykle ud til Gitte igen. Prøvede at presse mig selv, så jeg cyklede lidt længere op ad bakkerne. Det er dog nogle virkelig lange bakker, så gik da jeg ikke kunne mere

 

 

Uden sadel 

Valgte at tage Gitte ind fra folden af, da jeg lige havde fået pusten igen, da jeg kom ud i stalden. Hestene stod heldigvis ikke nede i den anden ende af stalden. Andreas kom lige så fint rundt hen til mig, men det var Gitte jeg skulle have ind. Han blev derfor ret fornærmet og ville ikke med ind. Heldigvis kunne han godt lokkes med en godbid. Jeg ville gerne ride uden sadel, da det var lang tid siden at jeg havde gjort det. Så vi red bare rundt og hyggede os. Prøvede dog også at samle tøjlerne lidt og arbejdede lidt med hende.

 

 

En godbid eller to 

Lavde også små slangegange, for at bøje hende, da hun er ret stiv i det. Her kunne jeg få hende til at gå til bidet. Jeg roste hende derfor meget og hun fik også en godbid eller to, da vi var færdige. Da jeg kom ind i stalden igen, var den anden opstalder der, så vi stod og snakkede lidt. Det var virkelig hyggeligt. Jeg havde også forbredt noget mash til Gitte, inden vi var taget ud at ride. Den anden opstalder smuttede inden Gitte havde spist færdigt, så derfor lukkede jeg hestene ud igen, da Gitte var færdig med at spise.

 

 

Stolt af mig selv 

Jeg fik ordnet boksen og det. Der var ikke mere wrap, så jeg hentede selv en. Den var faktisk ret tung, da den var ret stor. Lidt stolt af mig selv fordi jeg selv gjorde det. Da jeg cyklede hjem igen, prøvede jeg at presse mig selv igen. Det tog mig kun en halv time at komme hjem, så var igen ret stolt af mig selv. Jeg er nemlig i sindsygt dårlig form og jeg cykler virkelig langsomt!

 

 

Lidt penge at snolde for 

Da jeg kom hjem, lå M på sofaen. Fik hurtigt lige taget mig et truckerbad igen og shine mig selv lidt. M sad og kiggede på sko inde på Asos. Mange har jo lige fået feriepenge, men som studerende får vi dem ikke. Jeg tror det var derfor M gav mig nogle penge at snolde lidt for inde på Asos. Hvad tror i lige at jeg gjorde?! Jeg begyndte selvfølgelig at græde. Men jeg sad og kiggede lidt inde på Asos og fandt nogle ting. Mange af den var dog ikke min størrelse. Men jeg fandt til sidst noget. Jeg er helt sindsygt glad for at jeg har M! Kunne heller ikke lade være med at græde onsdag aften på grund af det.

 

 

En ny lockdown 

Jeg skulle også lige ud og handle ind til aftensmad. Netto havde som altid åbent, men hold da op! Man skulle tro at der var en ny lockdown, for det hele var nærmest rippet! Da var i gang med at fylde op, så der var noget der var fyldt op, men der var f.eks. næsten ingen brød tilbage. Nåede dog at få en pakke og tre forskellige slags skinker. M var vist ikke helt tilfreds. Så aftenen blev brugt på sofaen sammen med M. Gud hvor jeg dog elsker den mand!

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *