Alt og ingenting,  undringsrunde

En lille tanke

 

**Opdateret**

Jeg ville egentligt have skrevet dette indlæg i går, men min computer skulle selvfølgelig lige opdatere. Men nu kommer det.

 

 

Ny ambassadør

Så inde på instagram, søger @Ditteyoung om ambassadører. Jeg har selv søgt, da jeg synes det kunne være utrolig spændende! Ikke bare med alt det hun laver, men også selv fortælle om, at man ikke behøver at være bange, eller hvad man skal sige, for det man ikke kan se. Hvis i forstår hvad jeg mener? Derfor vil jeg gerne lige fortælle om en oplevelse, jeg havde her den anden dag.

 

 

Flyttemanden Bitten 

Jeg er i gang med at flytte, så derfor har mine forældre og tvillingsøster hjulpet med at flytte kasser og møbler og hvad der eller er i sådan en lejlighed. Selvom det kun var en 1 værelseslejlighed, så var der alligevel mange ting, fandt vi ud af. Men vi har fået det meste væk, så nu mangler der kun at blive gjort rent og males. Men da jeg kom hjem, var det meningen at jeg skulle cykle ud til Gitte. Jeg var dog helt udmattet efter at have rent op og ned med kasser, møbler og hvad der nu ellers var, fra 3. sal. Jeg kunne derfor ikke lige overskue at skulle cykle 14 km. (derud og tilbage).

 

 

En lille tankebesked 

Kald mig bare doven, men når man er sensitiv, så bliver man hurtigt udmattet, samt ens sanser. Jeg sad derfor og græd på sofaen, fordi jeg var så træt. M var sammen med noget af hans familie, men de tog ud til stalden istedet for. Nu kommer det for nogle til at lyde “hippie agtigt”, men jeg sendte, hvis man kan kalde det, det en lille besked via mine tanker, til Gitte og Andreas. Det handlede om de ikke ville være søde, når de skulle ind. Det var de nemlig ikke helt da jeg lukkede dem ind dagen før.

 

 

To stemmer 

M var væk hele dagen, pånær da han lige kom hjem en halv time. Han vidste godt at det var lige hvad jeg havde brug for. Han fortalte at han hestene havde været søde, da de skulle ind. Jeg sendte derfor en lille tak til hestene og fik et lille ‘selv tak’ fra to stemmer igen. Nu kunne nogle godt blive bange for det, men det er jeg ikke. Når man som mig der altid har hørt to stemmer inde i mit hoved på grund af min skizofreni, er det meget normalt for mig.

 

 

Selv tak du! 

Det der var med de her to stemmer, var at det ikke var nogen jeg hører normalt. Den ene var en mandestemme, der pænt sagde ‘selv tak’ på sådan en måde som en gammel mand ville sige det. Den anden var en mere frisk og nysgerrig stemme. Præcis som jeg forstiller mig Gitte og Andreas’ stemmer ville være. Ja jeg ved godt at det måske for nogle lyder som noget hokus pokus, men jeg håber bare at der er en, som forstår hvad jeg mener?

 

 

Så kan du lære det

Så man behøver ikke at være bange for noget, som man mske ikke forstår, fordi det er ikke alle ting der er meningen vi skal forstå. Sagt på en lidt gammeldags måde, så er det vigtigt, at der stadig er nogle ting der, står i det uvisse. Noget der så er lidt gammeldags, er den der måde på at man holder på det man ved og heller ikke derfor søger efter ny viden omkring et emne. I ved den der gamle skole, hvor det der virkede før, stadig virker fordi det gjorde det den gang. Den måde bryder jeg mig ikke om. At andre har det på den måde, må de selv om, men jeg er i hvert fald nysgerrig omkring hvad jeg kan lære mere af, omkring heste.

 

 

Danmarks dressurdronning 

Til dem der siger at det er åndsvagt, og der er ingen proffesionelle der bruger det. Så kan jeg jo sige at vores alle sammens dressurdronning, har brugt Ditte, til den gang hun skulle til OL sidste gang det var der. Så det at proffesionelle også bruger dyre telepati og gerne vil lære deres at kende på en helt anden måde end hvad man ellers ville, synes jeg kun er så godt (hvis i vil læse et indlæg omkring Dufour og Laudrup, så kan i læse de lige her)

 

 

Men hvad synes i om dyretelepati og alt det i den dur? Er det noget som i tror der findes, eller tror i mere at det er noget hokus pokus?

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *