Alt og ingenting

En helt masse tårer

 

Som i nok har kunne læse i de sidste par indlæg, har jeg ikke haft det særlig godt rent mentalt. Tingene har været rigtig svære og jeg har fået grædt en masse.

 

 

Livet som studerende 

I går var ingen undtagelse. M var taget på arbejde og jeg var som altid hjemme. Jeg havde dog en eksamen i går, hvor jeg skulle sidde og skrive i 6 timer. Havde siddet og arbejdet meget koncentreret. Var færdig efter 4,5 time ca. så derfor afleverede jeg. Jeg krydser fingre for at jeg består, så jeg kan komme videre på uddannelsen som pædagog. Men efter det fik jeg ryddet lidt op i lejligheden.

 

 

Put your gameface on 

M kom lidt senere hjem, men inden da brød jeg sammen igen. Jeg synes bare at det hele har været så svært det sidste lange stykke tid. Fik fjernet min makeup, der var over det hele og taget noget nyt på, inden M kom hjem. Da han kom hjem, tog vi ud i stalden. Gitte kom løbende op til hegnet da hun så os. Tror hun gerne ville ind. Fik muget boksen og fyldt en pose træpiller i boksen også. M kunne godt mærke at der var noget i vejen, da jeg stod og ordnede wrappen.

 

 

Hvor er mit mad?! 

Begyndte at græde lidt igen, mens M stod og holdte om mig. Fik lige styr på mig selv, inden vi lukkede hestene ind. Gitte kom først ind, så måtte lige skynde mig hen til Andreas’ boks, for jeg kunne se at hun ville gå derind. Hun var nærmest også på vej ud ad boksen igen, fordi hun ville have sit foder, men fik lige bremset hende inden hun gik helt ud. Så efter de havde fået deres foder og de stod og spiste deres wrap, kørte vi hjem.

 

 

De trygge arme var der igen

Vi havde bare en aften på sofaen igen, hvor vi så resten af den første film af Ringenes Herre. Skrev lidt sammen med en veninde, som forklarede mig nogle ting. Det kastede lidt mere lys over hvorfor jeg har haft det så dårligt. Jeg snakkede lidt med M omkring det og surprise. Det endte og med at jeg lå og græd igen. Igen måtte M trøste mig. Vi gik i sing derefter, da jeg var så træt. Faldt igen rigtig hurtigt i søvn.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *