Alt og ingenting

En 87 årig gammel ryg

 

 

Så hvad sker der lige for mig? Har ikke fået lagt nogle indlæg ud her de sidste par dage. Men nu kommer der altså et.

 

 

Min dejlige underbo 

Men jeg har været i Aabenraa indtil tirsdag. M hentede mig i tirsdags, hvilket nok også var meget godt, da min dejlige (ironi kan forekomme) underbo spillede hans virkelig høje musik igen, så alt rystede oppe ved mig. Da vi kørte hjemad, var vi også lige ude i stalden for at ordne boksen osv. Vi skulle også lukke heste ind. Så da det var blevet gjort og vi havde fået sagt farvel til hestene kørte vi hjem og fik pizza da jeg ikke rigtig orkede at skulle ud og købe ind, eller lave mad for den sags skyld.

 

 

Bare i mini format

Jeg har nemlig stadig ondt i ryggen. Søndag aften og mandag morgen gjorde det så ondt at jeg ikke kunne gå. Jeg måtte slæbe mig afsted. Men havde dog fået det bedre i løbet af mandagen, men at skulle gå ned af de trapper med en taske, var nok ikke lige det bedste, for det gjorde faktisk ondt. Så da vi kom ud i stalden, ringede M til noget af sin familie, for at spørge om gode råd. Derfor har vi lånt sådan en varmeplade ting. Sådan et varmetæppe i miniformat. Verdens bedste opfindelse hvis man spørger mig lige nu!

 

 

Hvad gør jeg nu?

Så den har jeg siddet med hele aftenen om tirsdagen og næsten hele dagen i går, samt har jeg fået lavet nogle øvelser. Den første gang jeg skulle lave den rygøvelser på gulvet, lagde jeg ligeså fint min yogamåtte ud og lagde mig ned. Det gjorde så ondt. Det samme gjorde øvelsen. Det gjorde faktisk rigtig ondt, så jeg kunne faktisk ikke rigtig komme op igen. Så der lå jeg med mascara ud over hele fjæset, fordi det gjorde så ondt at jeg stortudede og ventede egentligt bare på at M kom hjem igen (han skulle hente den der varmeting).

 

 

M sov på sofaen 

Da M kom hjem måtte han hjælpe mig med at komme op fra gulvet af. Kunne komme et stykke op, men det sidste måtte jeg grædene og nærmest skrigende have hjælp til. Derfor sagde M at  han ville lægge sig ud på sofaen for at sove om natten. Blev nok lidt ked af det fordi jeg har virkelig svært ved at falde i søvn, når M ikke ligger ved siden af mig og snorker. Men det var vigtigt at jeg skulle ligge ordenligt. Derfor drak jeg også lige en kop kamille te inden jeg skulle i seng, da det faktisk hjælper rigtig godt. Så M fik puttet mig og vi fik sagt godnat og så trissede M lige så fint ud på sofaen.

 

 

Så ja føler mig lidt… Hmm… Jeg vil ikke sige handicappet, men nok mere at tingene ikke er som det plejer at være. Glæder mig til at denne her ryg ikke føles som om at den fylder 87, istedet for 27.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *