Alt og ingenting

Du skal holde hvad du lover!

 

Så er den anden dag, fik jeg en åbenbaring. Det gjorde jeg fordi de skete noget mellem M og mig. Ja det var mig der overreagerede, hvilket i også kan læse om i et tidligere indlæg. Men jeg vil lige forklare hvad der helt reelt skete.

 

Jeg blev syg 

Først kan i jo lige læse dette indlæg, så i kan forstå lidt af det jeg skriver her, så vil jeg nu forklare hvorfor jeg blev så ked af det. Så M havde sagt at han ville hente mig om tirsdagen, men fordi jeg blev forkølet, kunne det måske være at det blev om onsdagen først. Fik det dog bedre, så han hentede mig alligevel om tirsdagen, da jeg også raskmeldte mig til at kunne arbejde igen.

 

Hvis de voksne ikke kan, hvem kan så?

Men jeg blev virkelig ked af det fordi 1. Hos ham er mit hjem – ikke her og kan ikke så godt lide at være her. 2. Man skal holde hvad man lover! Det er også noget vi lærer børnene i børnehaven. Hvis de voksne ikke kan holde hvad de lover, hvordan skal de så selv kunne gøre det mod andre. De voksne bliver nød til at være forbilledet for børnene. Jo selvfølgelig kan voksne gøre dumme ting, men vi skal stadig sætte et eksempel på hvad der er rigtigt og hvad der er forkert!

 

Helt ondt i hjertet 

Det er også vigtigt at man holder hvad man lover overfor andre, fordi hvis man ikke gør det, kan det får konsekvenser – tro mig, jeg ved det! Det gør jo også bare hammer ondt i hjertet, når man har gået og glædet sig til noget og det så aldrig sker, fordi den anden part ikke kunne holde det. Igen jeg ved det! Man får også seriøse trust issues med andre, fordi man jo aldrig rigtig har kunne stole på folk! Det går så igen gennem livet, hvis de ikke bliver opdaget og rettet hen imod en god retning, så man igen kan stole på folk!

 

Man må væbne sig med tålmodighed 

De mennesker har jeg bare ikke haft i livet før nu (ud over min familie). Venner eller det man skulle kalde for venner, men ikke rigtig er det, kærester osv. osv. Livet har bare ikke været særlig nemt og det giver problemer senere hen! Jeg er i gang med at deale med det, men det er en lang proces, så man må vel egentligt bare væbne sig med tålmodighed. Eller rettere sagt M må væbne sig med tålmodighed.

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *