Alle er en vinder

Alle er en vinder

9. oktober 2019 0 Af Bittens horseworld

Overskriften er taget fra en af M.I.A’s sange, som hedder paper plans. Da jeg hørte den sætning, fik det mig til at tænke..

 

Fordi ja vi sgu er alle sammen vindere!

 

Blaah! 

Selvom hverdagen kan være svær og/eller tingene kan være svære. Det kan være ens hoved, helbred eller træningen med hesten i det daglige, da det nogle gange bare godt kan virke som om at man ikke kan se fremad. Alting bliver bare noget blaah. Ja ordet står måske ikke lige i ordbogen, men jeg ved at i forstår hvad jeg mener! Når alting bare ikke vil lykkes.

 

Rejser sig igen! 

Men vi skal bare huske på at der er en udvej og vi rejser os igen! Selvom det kan virke svært! Så rejser vi os igen! Det kan godt være at der går et stykke tid før det sker, men jeg ved at i kan! I har måske mistet selvtilliden med hensyn til til jeres ridning, så skal man måske bare tage den et skridt tilbage og se på alt det gode som man kan! Fx. hvis man bare træner og træner på en øvelse, så går både du og hesten død i det! Så derfor lav en anden øvelse også som i godt kan finde ud af og er gode til lidt. Det giver også hesten selvtilliden tilbage, da de også kan miste den!

 

Vi lever 

Men nu til hvorfor vi alle sammen er vindere! Vi er alle sammen vindere fordi… Vi lever! Ja det er den simpleste grund: Fordi vi lever og vi tror og ved dem vi elsker også elsker os! Så skidt pyt med alle dem som ikke gør, for dem kan du ikke bruge til noget godt. Jo måske til at tænke “det skal de fandme ikke bestemme!” og på den måde blive bedre til det som man ikke er så god til og det som de har nedværdiget en. Kæmp for satan kæmp!

 

Du gør mig bedre 

Men ikke nok med at vi alle lever, så er det også fedt at vi er her samlet og på den måde løfter hinanden (det lød socialdemokratisk, men de har ret i at man løfter hinanden). Fordi hvis jeg hjælper dig og du gør mig bedre, så hjælper jeg også dig med at gøre dig selv bedre! Se! Er det ikke smart?! hvis vi sammen hjælper hinanden, så bliver det hele meget bedre!

 

Manden burde jo være coach! 

Jeg ved godt at nogle måske ville sige at det lyder naivt, men tænk over det! Hvis din ven/veninde eller partner hjælper dig med at være et bedre menneske, så hjælper du også dem med at blive bedre! Det kan jeg i hvert fald mærke at M gør ved mig (og så giver han også nogle sindsygt gode peptalks! Manden burde jo være coach!!)

 

Det skal nok gå 

Hvis alting ikke lige går som det skal, så husk på noget som jeg levede for, og var et slags motto for den højskole jeg gik på. mottoet lyder på: Det hele skal nok gå! Se jeg husker stadig min højskole tid som noget af det fedeste og derfra har jeg lært mange ting, som jeg stadig bruger den dag i dag!