Alt og ingenting,  undringsrunde

2 Dronninger

 

Hvis man har en instagram profil, så synes jeg at man skal følge Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup’ s profiler.

 

 

Meget mere overlegne

Det er sjovt at følge med i de store rytteres liv på instagram f.eks. Det er ikke fordi man skal forvente de ligger hele deres liv ud på de sociale medier og det er også iorden, for man skal også kunne have noget privatliv! Men hvorfor skal man så følge de to? Jo som sagt er det jo sjovt at følge med i, hvad de foretager sig i løbet af en dag. Det er også lidt hyggeligt synes jeg, fordi så virker de til at være mere almindelige mennesker. Ja jeg ved godt at det er de, men de er bare et par som er lidt mere… Ja jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det, men overlegne? Hvis i forstår hvad jeg mener?

 

 

De har ens ryg

Men noget de også virker til at være, er det perfekte par for hinanden. de virker til at være super søde og rare og virkelige behagelige at være sammen med. Jeg har aldrig mødt dem, men jeg er sikker på at de er nogen af de mest venligste mennesker. Dog tror jeg også at man nok først skal lære dem lidt at kende før de åbner helt op. Men når de så åbner op for en, så tror jeg at de har ens ryg og støtter en, når man har brug for det.

 

 

Ikke alle gør det

Noget andet jeg tror der er med dem, er hvis man misbruger deres tillid, så mister man dem som venner. Nu kan jeg jo ikke sige om alt det her passer, men der er i hvert fald sådan jeg opfatter dem. Noget jeg også har opfattet ved dem, hvis man kan sige det. Så er det at de er sådan nogle der støtter hinanden. Ja jeg ved godt at man vil sige at selvfølgelig støtter de hinanden, men det kan jeg så fortælle at det er ikke alle kærester der gør det desværre.

 

 

En god støtte 

Jeg tror det kræver noget at skulle være sammen med en som går meget op i sin sport – især hvis man træner for at komme med til OL. At man så har en partner som forstår det hårde arbejde, tror jeg er vigtigt! Jeg kender det i hvert fald selv med min kæreste M. Ja okay jeg træner ikke for at komme med til OL, men bare det at der er en som støtter en i sin sportsgren. Især det så er i en sportsgren som ridning, som kræver utrolig meget af en og også af tiden!

 

 

Tag fra de andre 

Men noget jeg også har lagt mærke til er, at de to lærer også af hinanden. Ikke bare rent personligt. Det kan jeg jo ikke tale så meget om, fordi jeg kender dem jo ikke. Men rent fagligt. Rasmine træner dressuren og Cathrine bruger spring og bomarbejde til hendes arbejde med hestene. Jeg tror at rigtig mange dressurryttere især glemmer! De kører lidt i deres eget løb med dressuren, men glemmer at man kan sagtens tage noget fra de andre dicipliner og hjælpe med sin egen diciplin. Derfor synes jeg at det er virkelig fedt at de viser hvad kan man lære af hinanden.

 

 

180 grader

Jeg kender det selv fra mit eget liv og min egen kæreste M ❤ Mit liv er vendt 180 grader efter jeg har mødt ham. Jeg har lært at hvile mere i mig selv og have lidt mere selvtillid – noget som jeg virkelig har manglet, efter min knap så gode fortid med mennesker. Så at se hvordan kærligheden mellem Cathrine og Rasmine og M og mig, er noget jeg elsker at se. Men også at kunne mærke hvordan et mennesker virkelig holder af og elsker en. En som tager det gode med det dårlige og samtidig støtter en i sine drømme. De mennesker er sjældne!

 

 

Så hvem har du i dit liv, som støtter dig og din sport? Hvor vigtigt er det for dig, at have sådan et menneske, eller måske flere? Hvad er det for dig, der gør at du ved at de her mennesker er gode for dig?

Hej alle sammen. Jeg er blogger her hos Ridersnotebook.dk Jeg er ejer af verdens smukkeste fjordhest som hedder Gitte. Hende ejer jeg sammen med min kæreste M. Elsker dem begge to meget højt. Her på bloggen vil i høre meget mere om mit liv sammen med de to ❤ Tak fordi i følger med ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *